Sedakaratas Mrsskaraca ilk oglumdada 12haftada öğrendim bu bebegimdede 12hafyada aynı doktorumda kız olduğunu ogrendim
_almirasmom suelin bız esımle aa erkege benzıyo falan dedık doktor erkek deıl kıza benzıyo kız olabılır yuzde yuz kız dedı o bole konusunca bende 17. Haftamda bıdaha kontrole gıtcem ozaman bakmasını ıstıcem bıdaha 12. Haftamda kız ise 17. Haftadada kızdır
suelin _almirasmom aklımız karışıyor sonra dimi Allah analı babalı büyütsün inşallah saglikla gelsin hayırlı evlat olsun yeterli 😊🌼
Reyhosunannisi AysemCiftci evet aynı durumu biz yaşadık Antep’in en iyi doktorlarından kliniği var muayene ücreti çok pahalı 13+6 da %70 erkeğe benziyor isim belirledik kıyafetler aldık oğlumuz diye seviyorduk 16 haftada %100 kız dedi biz şok 2 hafta önce yavaş yavaş alışıyoruz kızımıza
guzllk-25 momymia benim tutmadı takvime göre kızdı ama cinsiyet erkekmiş. Ben de ilk hamileliğim kız istiyorduk eşimle nasip 😊😃
Ainur2016  bana da bir bakarmısınız anlayanlar varmı
Dilaraelifsu KayraVeAnnesi_06 16ci haftada belli oluyormu ve ilk aylarda neler çektiniz ben halsizlik mide bulantısı kusma gibi
KayraVeAnnesi_06 Dilaraelifsu Daha erkende öğrenilir pozisyonundan dolayı geç bile öğrendik biz , arkası dönüktü Ama benim bir sıkıntım olmadı çok şükür baştan beri rahat bir hamilelik geçirdim sadece ilk üç ay kasık ağrım oldu o kadar 🙏🏻