Sessizseda5227 Meliko kesinlikle 13.haftada kıza benziyor demisti ama ben hep erkek hissettm. 17. Haftada gittigmde erkek oldugu netlesti. Sağlkli olsunlarda insallah evlat aynidir sevgisiyle.
Daamlaa Faness bilemiyorum rüyalarımda bile erkek gördümm ismini koyduğumu hangi isim koyduğumu gördümm. Hep erkek diye hissettim, eğer haftaya 100 100 kız derse ben şok😂😂
Faness Daamlaa belli olmaz tabiki ben kafasından dolayı öyle dedim.Belkide kız gibi güzel yakışıklı oğlun olur.Benim kocişim gibi ahahahaha hem çoğu kızdan güzel hemde yakışıklı 🥲
annesivekuzusu Ay bu sene sanki bi erkek senesi gibi çoğunluk hep öyle duyuyorum bende 14. Haftada öğrendim oğluşum olacak Allahin izniyle 🥰💙
KayraVeAnnesi_06 tecrubesizanneadayi12 Canım valla çikolata yiyorum öyle gidiyorum , olmuyor doktor yürü merdiven çık in diyor suda içiyorum yine olmuyor Keyfi yetmediğinden , rahatına düşkün 🤭
tecrubesizanneadayi12 KayraVeAnnesi_06 😂bana başka bir doktor bol su iç gel ki bet görelim dedi su içerek gittim ama o kadar sıkışmıştım ki hareket etmekte zorlanıyordum doktor baktı dediki çok sıkışıksın tuvaletini yap öyle gel yaptım tekrar gittim baktı bu sefer pozisyon uygun değil biraz su iç öyle gel dedi😂gittim tekrar su içtim o zaman net gördük ama o zamanda elleriyle yüzünü kapatmıştı🙈😂
Meltem99- Henüz öğrenemedim 12+5te doktorum bu hafta belli olmaz dedi ama öğrenen arkadaşlarim vardı şuan 14+3 olduk bidaha ki kontrolde öğrenirim inşallah ama erkek hissediyorum ❣️
Rabia_zeynep61 Pnar_erin21 Yalnız değilsin 🥲 ben de 18+5 im 15. Haftamda tahmini söyledi değişebileceği için 2 gün önce öğrenelim artık diye gittik ama hala öğrenemedik göstermedii 🙈 haftaya tekrar cinsiyeti için gitmeyi düşünüyorum olmadı detaylı ultrasonu bekleyeceğiz
Pnar_erin21 Rabia_zeynep61 valla bende anlamadım bizim miniklerde sıkıntı var o zaman utangaçlar yada merakta bırakmayı seviyorlar bizi 😀
Rabia_zeynep61 busrademirtas025 😄yaa evet evett hep kız diyorlar çevremde de, doktorun da tahmini erkek o yüzden çok merak ediyoruz😁 İnşAlllah hayırlısı olsun bakalımm
limoncicegimFO busrademirtas025 benimki de başta göstermedi erkek olacak bebeğim cnm bununla alakası yok ya bebeğin pozisyonu önemli olan
kahvekokusu_ Pnar_erin21 instagramda @adımadımannelik diye bir sayfa var Emel Hanımın sayfası ultr. Fotosunu atıyosun bir yöntemi var bakıyo benim ilk bebeğimin cinsiyetini 11+5 te bildi . İstersen ona foto at 15 kişiden 13 ünü kesin biliyo.