Nurersz Arkadaşlar merhaba 18+1 gebeyim bugün aşırı sol kasık ve vajina ağrısıyla acile gittim normalde de plasentam rahime sınır yerdeydi idrar tahlilif falan temiz çıktı ama doktor bebek aşağıxa olduğu için baskı yapar dedi aranızda yaşayan oldu mu
Basak000 Bende ağrı değil ama batma oluyor, dayanılmıycak şekilde ağrılar değil ama bebeğin eşiyle alakalı bi durum mu bilmiyorum.
Basak000 Kanamanız falan yoksa dinlenin bol bol. Eğerki geçmiyecek gibi ağrıysa doktorunuza danışın tekrardan. Doktorum kendini yorma demişti eğilme uzanma uzun yürüyüşler yapma ilişki yolculuk vs yasak.
Nurersz Basak000 evet yolculuk ilişki bana da yasak çok şükür kanamam yok çok teşekkür ederim size dr geçmiş olsun 💕
Basak000 Nurersz sanırım bu haftalarda vu tür ağrılar oluyor rahim büyüdüğü için çoğu kişi aynı şeyleri yazıyor. Tabi her ağrı bir olmayabilir. Sizede geçmiş olsun ♥️
KokosBebegim @Nurersz bendede aynı ama 28 + 2 ben Yani aşırı şiddetli kasık ağrısı sancı geliyor gidiyor anlam veremedim belim zaten ağrıdan çatlayacak Acilede gittim ama ilaç verdi iltihap var dedi idrarda nstye de girdim ama bişey çıkmadı yani Şuan ağrıdan duramıyorum öyle oturdum acı çekiyorum Şuan 🤦♀️😣
Nurersz KokosBebegim benimde idrarımda falan bişey çıkmadı alttan muayene dede herşey iyi ama plasenta ve bebek çok yakın aşağıya sanırım o yüzden baskı yapıyor ve haklısınjz berbat Bi sancı rabbim hepimize şifa versin 💙