aybarsaybuke sedamom00 ilk denemede mi tuttu bebiş bende bu ay olmazsa doktor kontrolune gidip çatlama iğnesini isticem. Süreci anlatır mısınız
Kubraayse Bende çatlatma iğnesi yaptım ayın 1 de bende bekliyorum inşallah bende hamile kalırım dua edin lütfen birde hangi çatlatma iğnesi yaptıniz Aceba
sedamom00 aybarsaybuke 2 inci denemede hamile kaldım ilk başta klomen ve çatlatma iğnesi yapılmıştı başarısız oldu 2 inci deneme ise meriofert iğne kullandım 10 gün sonra çatlatma iğnesi uygulandı başarılı oldu
aybarsaybuke sedamom00 peki nasıl karar verdi doktorunuz ve hangi gün muayeneye gidip kullanmaha basladınız
sedamom00 aybarsaybuke adetin 3 günü gelmemi istemişti 5 inci günü iğneye başlatmişti birde her ilişki sırasında popumun altına yastık koyup yarım saat bekledim
Kubraayse sedamom00 ne yapacağım bilmiyorum herkes bebek bebek diye bizi sıkıyorlar bende pocs da var maydonoz ile süt yapıp üstünde duracağım rahimini temizler belki
sedamom00 Kubraayse Rabbim nasip ederse pcos dahi olsa hiç birsey engel olmaz yeterki ümidini kesme bol dua et sakın isyan etme hersey olur Allah’ın izniyle Rabbim sizede nasip etsin
aybarsaybuke sedamom00 rabbim kucağına almayı nasip etsin benim gibi olmayanlarada dua et lütfen bizde bu sevinci yaşayalım
sedamom00 aybarsaybuke çokça amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin Kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲