Baltopu2 Xxz ebeler biz demeden ıkınma dediler ilk doğumumda,bende yere çömelip iki üç kez odada yalnızken ıkindim,hemen kan geldi bir sürü🤦🏻♀️baya yırtığım vardı benim maşallah sizin olmadıysa..darısı benim başıma
gizemrdpl Xxz maşallah canım ne güzel doğum olmuş Allah herkese nasip etsin bende 38.haftaya giriş yapıyorum iki üç güne insallah hepimizin rahat doğumu olur bir nefeste doğururuz 😍😍
Debayami Xxz Oyy maşallah Allah tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun ,sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah,.Sezeryan normal hiç farketmez herkese kolaylık diliyorum 🤲
ebrulegarci Xxz hayırlı olsun 🤲🏼 daima sağlıklı pozitif aile olur rabbim yolunuza ışık olsun ☺️ bir sorum olacaktı normal doğumda yırtılma olunca o yırtılmayı hissediyormusunuz herhangi doğumda önce birşeyler yapıyorlar mı ☺️
Xxz M_A yok canım ben uyusmali doğum sevmiyorum acısı da tatlısı da her anını birberi yasamadiktan sonra benimmicin doğum deneyimi biraz şey kalıyor bu benim tercihim başka çocuk düşünmüyorum olsa bile yine nirmal kendi acilmami evde bekler öyle giderim ilaç almadan doğum yapmaya
Xxz Nurcantas65 yok canım bebeği hissetmiyorsun o an zaten sancı dinlenmene izin veriyor adet ağrısı gibi devamlı değil. Zaten en üst seviyeye geldiği zaman anla ki doguracaksin 5-10 dk içinde
esmaozdemir76 Xxz amin inşallah🥰 maşallah ne güzel dogumunuz olmuş. Bende hep şey diyorum ben çok kolay dogurucam goruceksiniz ik dicem doğacak diyorum bakalım işe yarar inşallah
elifgenc Xxz ayy ne güzel maşallah barekallah. İkinci bebiş mi benim de ikinci, inşallah böyle kolayca doğururum ben de ☺️
Xxz Derins ahh ah kaynana benimde kanayan yaram. Allah kurtarsın canım benim. İnşallah huzuruli olacahin güzel kararlar alınır hayatında. Sabret dua et ♥️🙏🙏 güzel bir çıkış yolun varsa da güzelce konuş bakalım eşinle
Nurgul_nurgul Mizgin09 ayy doğdu mu merakla bekliyordum sizin doğumunuzu hadi gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰
Busbuss12 Xxz canım ilk bebegini kaçta ikinci bebegi kac haftalıkken dogurdun ? Birde 2. Ler de daha cabukmu acılmamız oluyor ilkinde sabhtan geceye kdr cektim suan 39 haftalıgım inşAllah bende senin gibi pırtt diye dogururum
Xxz Busbuss12 biri 37 biri 38. Haftada doğdu ikinciler cidden daha kolay ve kontrollü oluyor denenei onaylandı 😄😄😄