Sarilale Kızlar sürekli görüyorum şu belediye beşik veriyor bu belediye çanta bez bilmem ne veriyor diye. Gerçek mi bunlar ben hiç bir şey almadım merak ediyorum. Aranızda bilen varsa bilgi verebilir mi? Ve ne zaman alınıyor şuan 31+5 haftalık hamileyim
Sehrbnon122 Sarilale kuzum doğum yaptıktan sonra dogum raporunu bebegin in 40 cıkmasan götür belediyeye ver onlar orda bakım çantası ana kucagı hatta biberon dan tut ateş ölçeğine kadar veriyor
Bortubocek Sarilale ben belediyenin mailine basvuru yaptim eve getirdiler bakim cantasi tulum ates olcer bez fln
Eldgrn Sarilale bizim Beşiktaş belediyesi veriyor bebek dogdukyan sonra başvuru yapiyorsun getiriyorlar ben yapicam daha çok var ama olsun
Patricia Sarilale ya çok iyiymiş. İyi ki bilgi verdiniz. Annem benim hollandada böyle ebebek ya da gratis gibi markalar var oradada . Sitelerine girip başvuru formu doldurunca kocaman bebek kutusu veriyorlarmış annem benim için başvurdu şimdi. Bende allah izin verirse yanına gidicem alıcam. İçinden neler çıktığını yazacağım sizlere
Sarilale Sehrbnon122 doğumdan önce verilmiyor mu? O zamana kadar kimse beklemez ki mecbur alır herkes ihtiyaç sonuçta bunlar 🙄
MuberraK Bortubocek hangi belediye acaba her belediye yapmıyor çünkü ben aradım sordum öyle bi hizmetimiz yok dediler Kocaelideyim bu arada
Sehrbnon122 Sarilale dogum yaptıktan hemen sonra gidip alıyorsun canım yani 40 gün içinde istediğin zaman gidip alıyorsun
Ligarbawood Güngören belediyesi bebek arabası veriyor ama bir sene Güngören de ikamet etmiş olma şartı var❤️
Ligarbawood Sarilale Güngören de doğdum büyüdüm tesadüfen evlendikten sonra ikametimi almadım taşındığım yere şanslıyım böyle birşey çıktı🥰❤️
Eldgrn Sareminnn onu bilmiyorum ama 153 aranıyor burda benim belediyede tanıdığım olduğu için ben aramadan halledicem ama normalde aranıyor diye biliyorym