handecc Bugün muayene olduk. Bebişin kilosu 2360 çıktı. Bu haftada olan diğer bebişlerin kilosunu merak ediyorum. Doktorum uzun ince bir bebek olucak dedi. Birazcık zayıf sanırım 😕
Elisarli handecc 49 cm 2750 ydi bizimki 35.haftada canım her bebeğin yapısı farklı tabi genetik oluyormuş genelde doktorum öyle demişti
16esranur handecc bana da öyle demişti doktorm uzun bebek olacak diye fl değeriniz haftanızdan önde mi gidiyor
izobellaaa-_- handecc bende bugün 35+0 muayene oldum nts falan girdim 2650 kilosu üzüldüm bir hafta da 150 gram almış diye 😀boyu da 47.6 ve 48 cm arası şükür sağlığımız iyi
Melike0671 handecc canm ben 36+3 2650 kg sıkıntı yapma kg alsın istiyorsan kaşar ve muz et tavuk ye sağlıklı olsunda gerisi boş
Serapppp61 Bende yarın gideceğim bakalım kilosu 35 hafta içinde ne kadar çıkacak. Bana da minnak bir bebek demişti ki bende minyon tipliyim.
Betusemre handecc 34 haftada 1.990 çıktı bızım Bebıste ınsan kafasına takıyor dıyetısyenım bebeğe kılo aldırmak ıcın barbunya bezelye bamya sabah kahvaltısında ıkı yumurta onerıyor sizde deneyın