Aslidlk Aselinannesi3 ben önce kendi hastanemde Salihli medigüneşte girdim sonra CBÜye yönlendirildim ultrason hakkında bir sorun varsa yardımcı olabilirim doktoru tanımıyorum canım
Nursemother Aselinannesi3 randevu bulabildiniz mi bu doktora bulduysaniz nasıl buldunuz ve kaçıncı haftada gittiniz
pediatrihemsiresi Aselinannesi3 bu işin en iyisi izmir prof.dr yeşim bülbül yapıyor bırakın manisadaki doktorlara para vermeyi ona sıra bulamazsanız da izmir özel can hastanesinde doç.dr.murat akbaş var ona gidin o da çok iyi bir doktor
Aselinannesi3 Nursemother Doktor izinliymiş randevuyu o verecekti bana. Baya gidip gelicem belli. O yüzden özelde yaptırmaya karar verdim
Sddka1996 Aselinannesi3 manisa şehir hastanesi cok uzun süre sonra randevu veriyor yani sizin haftanız geçiyor neredeyse. Ve artık cogul gebelikleri alacaklarmış.
Sddka1996 Aselinannesi3 malesef oyle . Zaten detaylı ultrasonu normalde 40 45 dk sürmesi gerekiyor. Kemal bey 10 dk bakiyor . Kardiyo falan bakmıyor. O yüzden özele giderseniz daha iyi olur
yankiyaren Aselinannesi3 merhaba bahsettiğiniz hastane nerede tam olarak çok uygunmuş erdem hastanesi 1250 tl dedi renkli ultrasona
Aselinannesi3 Nursemother Zarema Asinova canım Yıldız ismini kullanmıyor uzman doktor bebeğin durduğu pozisyonu dahi paylaşıyor 30 sn fazla dinletiyor kalp atışını
Nursemother Aselinannesi3 anlıyorum sağolun bilgilendirmeniz için son bı sorun daha olucak siz normal muayene olarak mi gidiceksiniz yoksa detaylı ultrason olarak mi