Dilekeslina Elaa34 aynı şekilde bende 35 haftalık kontrole gittiğimde bebeğimin karın çevresinin 3 hafta geride olduğunu öğrendim sıkı takibe alındım 37+5 te doğum yaptım gayet sağlıklı bebeğim sıkıntı olmadı çok şükür sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insallah
cahillesohbetikestim Elaa34 oğlumun karın çevresi 2 hafta gerideydi 36. Haftada suyumun gelmesiyle doğuma alındım normal doğumu bekledik ama sancım gelmeyince sezaryen istedim çünkü bebeğim hem hafta olarak hem bünye olarak küçüktü suni sancıyı kaldıramayabilir dedi doktorum ve ani bir kararla sezaryen oldum çok şükür sağsalim geldi ufaklığım ilk bir kaç ay baya belliydi karın çevresinin küçük olduğu ama zamanla topladı kendini hatta şimdi baya baya göbekli minik adam 😁🧿 hiç canınızı sıkmayın biraz minyon bir bebek olur ama çok çabuk topluyorlar kendilerini
Elaa34 cahillesohbetikestim yaaa kıyamam ben onlara 😊 bu durum doğunca zorluğu oluyormu misal göbek kordonu hemen normal bebekler gibi 7 gün sürmeden düşüyor mu birisi var karın kasları gelişmemiş kordon düşmemiş doktor götürüp yakmışlar yani bunun dışında küveze alırlarmı neler bekliyor beni
cahillesohbetikestim Elaa34 yok canım hiç endişelenme 36 haftalık doğduk ciğer geliştirici vs. Yapılmadı çok şükür oğlum küvezde kalmadı. Göbeği 5. Günde düşmüştü. Çok şükür bir problem yaşamadık. Sadece konuyla bağımsız oğlum susuz kaldığı için enfeksiyonlu doğdu doğduğunda göz etrafı sapsarıydı ama doktorumuz sarılığı yok diyip eve gönderdi iki gün sonra küveze girdik sarılıktan doktor ihmali yani. Başka bir soru yaşamadı çok şükür şimdi 7 aylık abi olacak Alp oğlan 🥺🥰
busrak_ Merhaba bizde 32. Haftamıza yeni girdik ve karın çevremiz 30 haftalık görünüyor, dünden beri canım çok sıkkın. Doğunca ne tür problemle karşılabiliriz, küveze mi girer? İlk gebeliğim ve korkuyorum😪
Elaa34 cahillesohbetikestim Bugün gittim kontrole suyu azalmaya başlamış pazartesi alıcak gibi gözüküyor pazarteside tam 36 haftalık oluyoruz bakalım beni neler bekliyor Allahın izniyle sağlıkla gelsin miniğim umarım küveze girmez 🙏🙏
cahillesohbetikestim Elaa34 inşallah kuzum benim ciğer geliştirici yaptılar mı onun etkisi büyük sen yine de bol bol su iç 3 litre kadar çok yararı oluyor