Asilbaby D_Banutoklu yazın son zamanlara denk gelmesi o kadar sıkıntı ki yaz aşığı biri olarak nefret ettim yazdan 🥺
Asilbaby Havvauslu selamlar canım çok şükür sonlardayız Rabbim sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.🙏🏼🥰
Mirza25- mira_elifada benimde sezeryan 5 eylül nasipse 🙏şuan 36 haftalık sancılarım çıkıyor diye 37 de alınacak umarım kuveze girmez dualaşalım🙏 sağlıkla kavuşalım
mira_elifada Mirza25- amin ins cnm içini ferah tut ins olmaz yaa . Bnmki normalde p tesi 38 haftalık oluyo ama ultrasyonda bı kaç gün geriden geliyo mesele 37+3 günlük falan oluck
_Sahra Asilbaby 37+1 🙋🏻♀️ benzetmeler kesinlikle alakasız başka bir uygulama daha kullanıyorum ondada karpuz diyor maruldan mantıklı :)
Mirza25- mira_elifada 3 gün hiç bir şey cnm 37 bitmiş oluyor doğumda 38 içinde oluyorsun yine inşallah sağ sağlim kavuşalım 🙏 şafak 4 diyebiliriz 🥲
mira_elifada Mirza25- yaa evet cnm bnm evet som adet tarihine göre 38 oluyo bazen ultrasyonda büyük cikiyo bazen bı kaç gün küçük cikiyo 😄
Asilbaby aise_meryem 35. Haftada gece kaldıran 2 adet sancım oldu ondan sonra kasılmam sancım hafif hafif var olmasın diye dua ediyorum valla sezeryan olacağım boşa sancı cekmek istemiyorum. 🥲