Simy Nsl18121994 liva,Lina neva, Zümra,erva,kızımın ismini İkra kadir gecesi doğdu İkra ismini verdik Kur’an’ın ilk ayeti de kadir gecesi indigidi için ve İkra olduğu için bu ismi verdik☺️
A_syma Nsl18121994 Yüsra ; Huzur,refah ,terbiyeli ,dogru , durust, sansli.. Insirah ve talak surelerinde geciyor. Kolaylik anlamida tasiyor.
Sinemozy Nsl18121994 Cinsiyetimiz henüz belli değil ama kızım olursa Allah nasip ederse Ravza ya da Lina olucak ikisi arasında kararsızız şuanlık 🥰🙈 sağlıkla gelsinler İnşallah bebişlerimiz
ElizzMom Nsl18121994 eliz; cennetteki en büyük meyve ağacı demekmiş anlamı hoşuma giderek ilk ismini Eliz koyduk 😊 diğer isminide halası koydu 😊 Eliz Lina 🐣
Snglhfs umena evlendiği hanımlarının ismini dgıştirmiş ama hafsayı değiştirmemiş çoğu yerden duydum bnde
sakinim_tmm Kızımın ismi Fatma Yusra ama isim anlamini o kadar yansıtıyor ki anlatamam size çok kolay bir bebekti hala öyle yusra ismini şiddetle tavsiye ederim
Aselinannesi3 Nsl18121994 Kızımın adı Asel olacak👼 Muhammed suresinin 15. ayetinde geçiyor. Cennette bir bal ırmağı anlamında❣
Leydaaa_12 Benim kızımın adı Erva peygamber efendimizin halasının ismi Meryem ismini de çok seviyorum yüsra Ayşe Betül Tuğba ismi bunlar hoş sevde ismide güzel peygamber efendimizin hanımlarından birinin adı🥰
umena Ceren4444 ya sevgi sözcüğü o isim değiştirmek değil ki :) ya aişe dediği çok hadis var değiştirmiş olsa ya hümeyra derdi
Sinemozy Merve201119 evett 🥰 kararsızım o yüzden hayırlısıyla cinsiyetimiz belli olursa karar vericez kızı buldum da erkek bulamadım🙈