Buseufuk1531 Kızlar bu hamilelikte sabaha karşı yatıyorum anca uyku basıyor çünkü öğlene doğru da anca uyanıyorum benim gibi yaşayan var mı ? Öğleden sonra 2 gibi kahvaltımı yapıyorum mesela nasıl düzenleyebilirim kendimi çok zor oluyor 😑
A_syma Buseufuk1531 Sabah erken saate alarm kurup kalkin. Bir kac gun zor olur. Ama duzeniniz oturur. Kahvalti saatiniz cok geç
Bernabk Buseufuk1531 ben de artık gece 3 /⅘ anca uyuyorum ama gündüz 40 kere uyanıyorum geri yatıyorum .boyleee deliksiz saatlerce uyuyamıyorum😏😏 gün içinde sersem gibi oluyorum .33.haftamdayim
Eldgrn Buseufuk1531 ben geceleri 4 gibi kalkıyorum ya tuvalete ya acıkıyorum ya susuyorum eşimin sabah alarmın sesine kalkıyorum mesela 8 gibi uyursam uyuyorum uyumazsam uyumuyorum bu aralar bende de bu başladı küçük sesi yerimden hopluyorum
Dilek-K0 Buseufuk1531 kalkıyorum birşeyler yiyorum akşama aç olmuyorum gec uyandığımdan düzenimim vs yok şuraya buraya gidicem diyorum bakıyorum saati 2 yapmışım eşim de 6 da geliyor gideceğim yere gitsem gelsem saat geçiyor ne olucak böyle 😏
A_syma Buseufuk1531 Benim birde 3 yasinda kizim var :) o sebepten bugun 6.50de kalktim 😂 en gec 9 kahvalti saatimiz
A_syma Buseufuk1531 Alistigim bir saat aslinda :) Siz o kadar erken kalkmasanizda kendinizi uyandirin 8 9 gibi. Zamanla alisirsiniz
Dilek-K0 Buseufuk1531 bi haftasonu biraz daha erken kalkıyorum çünkü sevgili kocam uyutmuyor horoz gibi sabahın köründe kalkıyor 😂
mucizebebegimmm Buseufuk1531 gece 1-2 gibi uyuyorum. Ama ben sürekli uyuyorum. Saat 11 gibi bazen 9-10 arası kalkıyorum kahvaltıyı yapıyorum öğle 1-2 gibi tekrar uyuyorum 4 gibi kalkıyorum akşam 7-8 gibi tekrar uyuyorum 1 saat kadar böyle sürekli uyuyarak geçiriyorum günlerimi 😂