Kubra_05 Bsragrkan son birkaç aydır 3 gün erken oluyordum ama dün olmadım bişey de hissedemiyorum valla nolacak bakalım adet gününü bekliyorum bir heyecanla😂
Moonlighttt Zehraumut RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💃🏽 🌸 yerleşme kanaman oldu mu canım? Adetime 10 gün var ve dün kahve pembe leke geldi akıntı karışık iç camasirmda yok peçeteye silince geliyor pembe ve akıntı
Zehraumut Moonlighttt tşk ederim aşkım inşallah tüm kadınlarımıza nasip etsin rabbim içindede sizlere nasip etsin benim yerleşme kanamam ikinci düşük yaptığım gebeliğimde olmuştu kuzum bunda olmadı sadece ilk başlar da afedersin böyle beyaz koyu bir akıntım vardı şu aralarda sarı akıntım var
Moonlighttt Zehraumut amin inşallah canım RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💃🏽 🌸
Moonlighttt Zehraumut ilişki üzerinden ilişki gününü de sayarsak toplamda 9gun geçti ve gece geldi şuan yok kafam karışık yani
gamzesonmez benimde 4 gün kaldı ama bu ay son birdahaki aya test falan almayacağım adetim gecikirse yaparım böyle insan yoruluyor ki benim bu ay ilk denemem ona rağmen böyle stres yaptım
Zehraumut Kalbimmmmmm benim kahverengi akıntım oldu hastaneye gittim bir bok yapmadı şimdide açık pembe akıntı kan verdim hala çıkmadı sonuç delircem ya inşalkah düşük değildir
Moonlighttt Zehraumut kırmızı ve koyu kan olmadığı sürece sorun yok kuzum içini ferah tut stres yapma 🌸
Zehraumut Moonlighttt kuzum kahverengi ilk peçeteyle geldi şimdi resmen adet kanı gibi az birşey aktı ama kahverengi
Moonlighttt Zehraumut içini rahat tut aşırı kanama olmadığı sürece bir sorun yok doktorların sürekli dediği şey bizi rahatlatmiyor ama işte yapcak bir şey yok canım 🌸