Cansu355 Zehraumut ❤️❤️❤️❤️❤️ Dikkat et kendine bol bok dinlenmeye calis ilk 12 hafta cok onemli canim. Rabbim sizi korusun 🙏
Zehraumut ikra06_09 Allah razı olsun aşkım ben emindim ama korkum da vardı ama bugün çok iş yaptım sanırım belim çok ağrıyor yaa
Moonlighttt Zehraumut RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💃🏽 🌸 yerleşme kanaman oldu mu canım? Adetime 10 gün var ve dün kahve pembe leke geldi akıntı karışık iç camasirmda yok peçeteye silince geliyor pembe ve akıntı
gamzesonmez H-26 yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti adetime de 5 gün var biraz daha geçmesini bekliyorum çünkü herkes daha çok erken diyor
ikra06_09 gamzesonmez bende yumurtlamadan 9 beklenen adete 5 gün kala erken gebelik testiyle silik bir şekilde öğrenmiştim beta 16.5 ti
Kalbimmmmmm Benimde dün test yaptım silik çıktı sabah uyandığım gibi yaptım yine silik çizgi çıktı adetimden de 2 gün gecikme oldu hamilelik varmıdır
Zehraumut Kalbimmmmmm ihtimali var ben adetimden önce öğrendim kuzum daha 2 gün oldu öğreneli beta hcg yaptır hemen bekleme