gamzesonmez Brlbby ilişkiye gireli 12 gün oldu 19,21,23,24,26,27 günlerini kullandık yani ilk ilişkiden 12 gün oldu o yüzden testte çıkar diye düşünüyorum
2bebisannesi58 Kullaniciadii 2 gun sonra gittim hastaneye daha kese bile olusmamisti son adet tarihimle 22 gun olmustu
Suna2006 gamzesonmez benim adete 6 gün kaşa erken gebelik testinde öğrendim kan verdim çıkmamıştı üç gün sonra kanda netleşti son ilişkiden 14 gün sonra
gamzesonmez Kullaniciadii adetime bugün 7 gün var ama ilişkiden 12 gün geçti bakalım denicez bugün test alıcam dün alamadım 30 ağustostu:(
Kullaniciadii gamzesonmez adete 6 gun kla erken gebelikte cıkıyor diyorlar o yüzden 1,2 gün daha bekle bence
dtml Aysehsdmr silik çizgi görünüyor gibi. 2 gün sonra yine sabah tekrarlayın isterseniz hayırlısı olsun
Aysehsdmr dtml evet geevwt normalde çok daha belirgin şimdi koyulasmis bile hafiften rengi de pembe teşekkür ederim bende hissediyorum var
Kullaniciadii Gencanneozkn bence o değişiyo canım geç döllenmede olabilir burda 5 gun olup cıkan da var cıkmayanda