Rumuz123456 Kızlar benim su gibi akıntım olmuştu amnisure testi yapıldı bebeğin suyu olmadığı anlaşılınca doktor mantar diyip fitil verdi onu kullandım geçmedi bu sefer başka fitil verdi onu da kullandım yine geçmedi akıntım hala böyle peynir gibi bembeyaz olmaya devam ediyor normalde 2 hafta sonra doktor kontrolüm var o zamana kadar beklesem bişey olur mu yoksa öncesinde mi gidiyim ? Mantar enfeksiyonu olanlar kendilerininki ne durumda bahsedebilir mi acaba ? Ben de kaşıntı vs yok ve bebeğe bi zararı var mı
Nsdpg Rumuz123456 bende de kaşıntı yok sadece yeşil akıntım ne kullandıysam geçmiyor siz kaç haftalıksınız
zeynepikra_61 Nsdpg bende de hiç bir belirti yoktu alttan muayene sonucu öğrendik enfeksiyon olduğunu dedigin şekilde akıntı mevcut dedi antibiyotik kullandım Tek seferlik toz ilaç kullandım ama geçmiyor yani öyle tahmin ediyorum 🤷🏻♀️🙄
busbussss Nsdpg siz kaç haftalık hamilesiniz? Yeşil akıntı için fitil veriyorlar genelde kullandınız mı?
Rumuz123456 Nsdpg benim akıntım sadece beyaz oluyo , şimdi de idrar yolu enfeksiyonu gibi oldu hem tuvaleti varmış gibi. Önce iki tane üç günde bir kullanılan fitil kullandım , sonra da 6 gün üst üste kullanılan fitil kullandım ama geçmiyo
Nsdpg zeynepikra_61 yok geçmiyor yA denemediğim kalmadı yeşil akıntı devam … sağlıcakla kucağımıza alalımda inşAllah
zeynepikra_61 Nsdpg Aynen öyle dut kurusu deneyeyim dedim oda mideme yaramadı bıraktım ne olacak bakalım Allah’tan hayırlısı 🤷🏻♀️
busbussss Nsdpg evet haklısınız tekrarlayabiliyor bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz hayırlısıyla