Abcd12 27 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı doktor biraz suyun fazla dedi neden olur dedim olur o dedi neden olur ki yada bir zararı var mı yaşayan oldu mu
Burcumus Abcd12 bende 24 haftalık hamileyim suyun biraz fazla dedi ve şeker yüklemesi yaptırdı bana doktor şekerim biraz yüksek çıktı ve ilaç verdi bir de diyet verdi bana Perşembe günü tekrar gidecegim suyuna baktirmaya . Büyük ihtimalle gebelik şekeri olanların suyu fazla oluyor kuzum
Bellks Abcd12 canım benim bir bilgim yok ama forumda arama kısmına yazarsan aynı şeyi yaşayan annelerin yazdıklarıyla Bilgi edinebilirsin
Bybrs Abcd12 gebelik şekeri bakıldimi canım benimde yüksek baya şuan 32.haftayız bende çok tedirgin oldum halâ da aynıyım sadece şu fazla olunca normal.dogum olmuyor diye biliyorum
Lapatya5493 Abcd12 benim ilk gebeliğimde de suyum çok çok fazlaydı bu ikinci gebeliğim yine suyum çok fazla ilkinde şeker yüklemesi yaptık ama herşey normal hatta açlık şekerim normalinde altındaydı yani normal bi durum bu korkmayın bence doktorunuz bi problem olduğunu söylemediyse içiniz rahat olsun
Abcd12 Burcumus benimki aksine çok düşük gebelik şekerim internetten baktım paketlii gıdalardan olabilir yazıyo artık onları keserim biraz
Abcd12 Bybrs gebelik şekerim aksine çok düşük paketli gıdalardan da olabir diyor internette onlara dikkat ederim bakalım ne olcak
Abcd12 Lapatya5493 benimki de öyle şekerim düşük internette paketli gıdalardan olabilir diyor ona dikkat ediyim bakalım ne olcak
Buketyusra Abcd12 benimde suyum fazla bebeğin gelişimide ilerde şekerimde düşük çıktı ama doktor diyetisyene git dedi
Abcd12 Buketyusra benimkide aynı sekerim düşük ama paketli gidalardann olabilirmiş dikkat edeyim bakalim
Selnay Abcd12 şeker karbonhidrat beyaz ekmek patates Mısır muz kavun karpuz paketli gıdalar bunlardan bir süre uzak dur bol yoğurt ye süt iç bende de vardı 1 ay bu şekilde dikkat ettim normale döndü çok şükür ama yine şekerden uzak dur dedi bana ben yine arada kaçamak yapıyorum normale döndüğü için ama bakalım bir dahaki kontrolümüzde ne diyecek
2baybannesi Abcd12 benim kızım da suyum fazlaydı çünkü gebelikte şekerim çıktı şekeriniz ile ilgisi vardır muhtemelen
Htcbsyprk Bana da 34. Haftada suyun fazla dedi ben 28. Haftamda 2 defa glikoz testi yaptırdım sonuç normaldi. Bugün tekrar ultrasonla baktıklarında bebeğin suyu normale dönmüştü, belki sizinde gebelik şekeriyle alakalı değildir. İnşallah normale döner