Rabiakltk5 Minikannesi00 bilmiyorum ki benim 2 temmuzda kabul olmuş yardımım ama hala para yatmadı yatması gerek
Minikannesi00 Rabiakltk5 benimde yeni kabul olmuş sanırım. Yardımın durumunda devam ediyor yazıyor . Bekleyelim bakalım
Sinemkaya43 Annesininportakali53 benim annemlerde başvuru yapmıştı süreç devam ediyor yazıyordu ama gidip parayı çektiklerinde para yatmıştı kayinvalideminde aynı şekil oldu
Kelebekdegilkepenek kızlar bugün mesaj geldi içeriğini aynen kopyalıyorum “ TÜRKİYE AİLE DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDAKİ ÖDEMELER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. B002 ” Çorum ili için paranın haftaya yatacağı mesajı geldi.
prensesveprensannesii Minikmucizem199 cnm benim haberim yoktu daha yeni bende başvurdum da başarılı dedi 1 ay içerisinde evinize gelinicek felan dilan bi yazı yazdı olmuşmudur acaba ya
Pandaa prensesveprensannesii benim de haberi yoktu bende yeni başvurdum ama evinize gelinecek vs yazmadı. Sadece başarılı yazdı. Başvuru listesinden kontrol edebilirsiniz yazdı
moonlight41 misslavinia1 benimde 8 eylul 1 ay olucak onaylanmis ama hala verilmedi bana para filan ama başvuru kabul edilmiştir yazılyo
Kubra_miray_szr Dilek-K0 hayır sosyal yardımlaşma binasına gittik orda 10 dk içinde yaptılar oraya gideceksin 🤗🤗
Dilek-K0 Rabiakltk5 süreç devam ediyor yazıyor bana da ablam demişti ama o 12 ay boyunca aldığını demişti bana
moonlight41 dilann22 sosyal ekonimik destek cocuklu aileler aliyor ama ben norml sosyal yardım basvurusu yaptım bugun aradim 144 u dedi onumuzdeki hafta yatacak para sende yap benimde çocuğum yok hamile bile deyilim yapabilirsn