Bir_mucize_olsun1 misslavinia1 nereden cekiyorusnuz parayı illa kart olması lazımdı karta mi yatıyor para ?
misslavinia1 Bir_mucize_olsun1 ptt den cekiyoruz benim ptt kartim yoktu ptt ye gittim kart verdi ATM den cekebilirsin dedi
excitedmom- Rabiakltk5 ikisi de yazmiyor son 15 gün içinde yapmış olduğum başvuru nedeniyle yeni başvurunuz alinamamaktir diyo. Onaylanmamis oluyor o zman değil mi
Rabiakltk5 excitedmom- eski yaptığınız başvuru geçerli yeni yaptığınızı kabul etmemişler 144 u arayıp öğrenebilirsiniz onaylanıp onaylanmadigini
excitedmom- Rabiakltk5 peki onaylanmayinca hemen yeni başvuru yapılıyor mu yoksa bı süre bı iki hafta kadar sonra mı yapılıyor yeni başvurular
Dolunaybelinay Rabiakltk5 1 temmuz da basvuru yapmıştım 29 temmuz da yattı. Suan ikinci maaş bekliyorum😂😂
Senemturan Ben bu ayin 4 unde basvuru yapmistm nerdeyse 1 ay olacak surec devam ediyor diyor hala daha eve filan gelp mi bakiyolar yoksa arayip mi bilgi aliyorlar bilen varmi
Obirgebe Az önce baktımda 400 500 verecek diye bnm bütün bilgilerimi gelirimi giderimi üstümüze olan şeyleri vs. Bilgisi 🙄 gerek yok bence bilemedim