ElifKay4 Ozum12 evet maalesef takipli olmadığın zaman zorluk çıkartıyorlar bakalım hakkımıza hayırlısı
Nnanaa Ozum12 e yuh daha temmuz da geldi 🥺 ben ocakta doğurucam bu gidişle kaç kere zam gelir Allah bilir 😂😂
Bbusraerr gulsah_12 benim aklımda böyle birsey var ama sonradan ekstra ücret çıkartırlar mi korkuyorum ya
gulsah_12 Ozum12 vala benm günüm geçti ama kızçem gelmedi daha inşalalh zamlara denk gelmeyız ya 40 haftalıgız şuan 😊
Ozum12 gulsah_12 bizde 39 haftadayız ve eylülde 1 hafta içinde kontrolüm var bellimi doğum şekliniz vs 40 haftasını doldurmuş 😅
Bbusraerr gulsah_12 valla şuan hamile değilim korunmayı yeni bıraktık hamile kalır kalmaz yaptırsam nasıl olur düşünüyorum cok kararsiz kaldım
gulsah_12 Ozum12 gecen hafta 1 cm açıklık vardı normal doğuma müsait dediler beklemedeyiz bizde inşallah zamlar bıze vurmaz ya 🙈😅
CananDuru Ozum12 İzmir Torbalı özel medifema hastanesi nisan ayinda 6100 tl dediler 1 hafta once 8500 tl defiler ve doguma kadar daha artar dediler. Muayne ucretim olmus 300 lira kabus gibi
Brn23 Kubra_miray_szr ben Çorum’da oturuyorum birinci doğumumu fethi bey de yapmıştım şimdi izne gelcez yine ona giderim heralde. Siz hangi doktora gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar