3273 10 haftalik gebelikte karnım hic yok gibi arada sislik oluyor sanıyorum o da gazdan kaynaklı, sizin ne zaman ilk belirginlesmeye başladı kızlar ☺️
Colahusu 3273 benimde 25 ten sonra büyüdü 30 da falan artık tam belli oldu. Acele etme daha var sana😅😅
Nilssu 3273 25e kadar gören hamile olduğumu anlamazdı 30dan sonra durduramadım 🤣 hatta dün doktorum göbüşün senden önde gidiyo diye espiri yaptı 🤣🤣
3273 NM_mom oo baya var öyleyse benimde, çevremde 11 12de çıkanları biliyorum ama farklı tabi herkesin vücut yapısı, ic karın genişliği ☺️
3273 Nilssu yaa öyle mi maşallah sağlıkla gelsin 😂 ben niye taktım acaba buna bu kadar daha çok yolun başındayım 😂
Nilssu 3273 oldukça normal önceden hep bakıyordum bu göbek nerede diye insanlar azıcık fark etsin de yer falan versin hamile dediğin göbeği olur gibisinden demez olaydım ya istedikte bu kadar değil neyse ki bi gün sonra doğumum var yoksa dayanacak halim kalmadı 159 boy 70 kilo oldum 🤣
3273 Nilssu maşallah bir avazda gelsin ınsaallah sizin yolun sonu gelmiş darısı bizee olsun inşallah dua eder misiniz bizede sağlıkla gelsinler hepimizinkide 🤲😄 bende öyle ne zaman çıkar diye bakıyorum göbeğime nasıl hamilelik bu falan diyorum 😂😂
3273 yasminnnnnnn yaa ne güzel canım sağlıkla gelsin Insaallahh, benimde belirgin olsun diye hergun bakıyorum 😂
Yeso59 25 haftadayım hala belli belirsiz ilk hamileliligim diyorum bendemi sorun var acaba hala karnım varla yok arasi
3273 Yeso59 vücut yapısı demekki herkesin değişiyor bu süreç canim, sağlıklı olsunlar da artık varsın geç görünsün ☺️
asilannesii 3273 kişiden kişiye değişir canım bu. Kimisinin iç karnı geniştir ve cok gec çıkar ortaya. Kimisinin ki dardır 12 haftalıkken ortaya cıkar. Ama genel olarak karın büyümesi 12. Haftadan sonra olur.
yalcinsevda_06 3273 benim 22 ye kadar hiç bişey yoktu kimse hamile olduğuma inanmıyordu 24 ten sonra çok hızlı büyüdü ilk gebelik benimkide