yamacalimoms aynı şey gitmenize gerek yok. Onlar zorunlu arıyo. Hedef var.Sisteme düşüyo maaş müşterisi oldugunuz için bi ihtimal çıkar belki diye sistem öneriyo. Onaylanıp onaylanmicağını başvuru yapmadan şubedekilerde göremez. Sizin onayınız gerekiyo çünkü başvuruyu devam ettirebilmek ve sonucu görebilmek için.Oda hedefini tutturmak için birilerine kredi vermek zorunda. Onlarda kullanmanızı ister yani.Ayrıca kullanmak istediğiniz kredi miktarıyla vade uyuşmuyor olabilir. Bankanın verdiği üst vade sayısı örnek veriyorum 36 ay, size verecekleri kredi 200 bin tamamen sallıyorum. ödeme miktarının sizin maaşınızı aşacağı düşünülüyor olabilir. Ödemeler yine tamamen sallıyorum 10 bin çıktı. Sizin maaşınızda 13 bin diyelim.Günümüz şartlarına bakılıyo işte evi kira mı faturalar ortalama şu kadar olsa vs vs hepsini sistem hesaplıyo. Kaç çocuğu var. Asgari şu kadar sadece evi geçindirmek için lazım vs diye. Başka bi vade önerilebilirse çıkış yolu varsa zaten sistem soruyo temsilciye, oda sizi arayıp diyo işte 12 ay çıkmıyoda 24 ay çıkıyo falan diye.Bence çok ihtiyacınız yoksa 3-6 ay arası bekleyip , artı gelirim var diye gösterebiliceğiniz bi geliriniz varsa gösterip öyle deneme yapın. O zamana kadar hiç bir şeyde bi gün bile gecikme yapmayın. Yada vergi borcu vs varsa herşeyi düzenli halledin. Şuan bi sonraki ay bile deneseniz bikaç tane red gördüğü için otomatik bi insanın incelemesi için başka bi birime göndermeden sistem red verir. Ama bilgilerinize bi yanlışlık olup düzeltilmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyosanız gidip yeniden görüşebilirsiniz temsilciyle vaktiniz varsa. Düşük bi ihtimal ama ☹️