Alya_miram Alpsmami 34 haftalık doğmuştu elhamdülillah sağlıklı kilosu güzeldi diye kuveze girmemişti. Bu bebiş daha küçük İnşallah zamanında doğar doktor sakın şimdi doğurma bu bebiş kızın kadar kilolu değil dikkat et yatak istiharatı söyledi
Alpsmami Alya_miram mashAllah subhanAllah,rabbim saglikla imanla yasamalarini nasip etsin. Yaaa saglikli olsunda kuzucuk sag salim gelsin, onda herhangi bi erken dogum riski var mi ? Ama tek bildigim sey kimsenin demesi degil Allah nasi dilerse oyle oluyor.
Alya_miram Alpsmami amin Allah razı olsun canım. Ne yazıkki ilki erken doğduğu için bunun da doğma imkanı varmış ben bu hamileliği zor geçiyorum. Bu aralar doktor dikkatli ol şuan bir şey yok ama bol bol dinlen dedi. Allah’ın izniyle inşallah sağ salim zamanında doğar bu salı gidip gün vericekler bana ne olur ne olmaz diye hazırlıklı olmak için doktorlar
Alpsmami Alya_miram Allah yar ve yardimciniz olsun bebek icinde hangisi ne zaman hayrlysa oyle olsun, vaktinde saglikla gelsin kolayca inshAllah