teacherozlem Mina_yldz60 biz de yarın 21 haftalık olacağız valla ben öyle kilo boy takibi yapmıyorum hiç doktor iyi diyor söylüyor ama ben aklımda tutmuyorum hiç
Mina_yldz60 teacherozlem kilo alimlari daha yeni yeni basliyo ztn kuzum sağlıklı olsunlarda o önemli degil hareketlendimi minnak
teacherozlem Mina_yldz60 evet ben çok erken hissettim zaten hareketlerini 12. Hafta gibi ikinci gebeliğim tabi şimdi daha net maşallah güm güm vuruyor 🐛 😍❤️🧿🧿🧿
Hshbss 20 haftanin basindan hissediyordum 4 gun rahat pitpitluyordu rahmimde sonra durdu birden sizde yasadinizmi tekmeleri artik hissetmiyorum sizde nasil
Mina_yldz60 Hshbss hergün oynuyo kuzum ama genellikle bu haftalarda cok hareketlenme beklenmedigini söyler doktorlar muayne oldunmu
teacherozlem Arkadaşlar size bir sorum var benim bağırsaklar çok sıkıntılı sizde durumlar nasıl mesela bir kaç hafta önce kabızlık çekiyordum şimdide çok afedersiniz ishal gibi ya da sık çıkıyorum mahvoldu metabolizma sizin de aynı mı
ipekveatlas teacherozlem benimde hamileyken öyleydi hatta sabah kabızken aksama ishal olabilme potansiyelindeydim😂😅
Mina_yldz60 ozgeozcan aaa masallah bizimde haftaya cuma detayli ultrasonumuz var nasıl ilerliyo bilgi verirmisin canim
Hshbss 21 haftaligim suan onceden kalp gibi atiyodu yani tekmeydi ama suan yok uzaninca rahmimde bir vurus hissediyorum ama cok tuhaf onceki gibi degil bagirsak hareketi ola bilirmi bagirsak hareketleri nasil olur lutfen bilgi verin
ozgeozcan Mina_yldz60 ben devletle özele dönüşümlü olarak gidiyordum devlet hastanesi cihaz yok yapamam dedi özelde 400 tl ye yapıldı yarım saat falan sürdü her şeye bakıyor kalp bağırsak mide damarlar vs bilgi veriyor normal olması gereken bu falan gibi sonra renkli izledik video da çekebilirsiniz dediler hatta çok güzeldi