Momanne06 Kızlar ben normalde devlete gidiyorum muayaneye 4 gün önce gittiğimde cinsiyete baktı doktorum ama göstermediğini söyledi bidaki randevum 15 gün sonra ve şuan ben 14 haftaligim haftaya özele gitsem cinsiyet icin bakarlarmi çok merak ediyorum ya
H-26 Momanne06 canım bebeğin cinsiyeti 15 ve 16 haftasında daha net gözüküyor en garntisi 16 haftliken baktıkları cinsiyet doğu cikyor ama önceden bakılan cinsiyete yanılma payı çok yüksek
Bebisinizz Momanne06 merhabalar dün ben özel hastaneye gittim hem babasının bebeği ve kalp atışını görmesi için hemde sağlıklı mı bi bakmak için bende 14 haftalığım bebiş göstermedi fakat doktor tahminde bulundu 🥰 sağlıkla kucağımıza almayı rabbim nasip eylesin 🐣💘
Minikmucizem199 H-26 bana 15 haftalıkken erkeğe benziyor dedi Şimdi 16 haftalık olduk bugün gittim çıkıntısı var onu şiş erkek dedi acaba 16 haftada cinsiyet tahmini doğru çıkıyor mu bilginiz var mı
Momanne06 Bebisinizz yaa inşallah peki canım 1 hafta sonra tekrar gel bakıyım dedi mi doktor o zaman ücret bida almıyorlar bizim burda oyle
Bebisinizz Momanne06 yok canım ben ilk defa özele gittim gittiğim özelde çok uzak bize 4 saat arası var nerdeyse gidemem 1 hafta içinde bidaha devlete giderim 16.haftamda artık 🐣 sağlıklı olsunlar da kız/erkek hiç fark etmez