MeltemKartal22 Kızlar istanbul esenler e taşındım özel hastane olarak Önerceğiniz bi hastane ve doktor öneriniz var mı acill
Efemom2 MeltemKartal22 esenler medipolde dogm yaptm 25gün önce hamile kalmadan önce başlamıştn çok memnun kaldım
Mysaa Zuzuu86 bi arkadaşım da orda yaptı doğum hangi doktor bilmşyorum 3 ay oldu ama sezaryan yerini baya genişletmiş doktor yani 4 parmaksa 6 parmak uzunluğun da olmuş hiç memnun kalmamıştı o da
Zuzuu86 MeltemKartal22 benim çok uzun yıllar oldu üstünden 11 sene gectı hatta sımdı tekrar hamıle kalınca aradım doktorum ayrılmış o hastaneden yoksa oraya gıdıcektım bende ücü aynı doktorda olsun istedim.. Berkant beydi eli o kadar güzeldi ki yanı su an hangı doktorlar var bilmem ama hastane olarak memnundum
Smyye61 Efemom2 bende nur cansu yılmaza gidiyorum şuanlık memnunum ilk hamileliğim yinede bi tereddütlerim var
Efemom2 Smyye61 hiç gitmedm kendisine ama doktorunuza güveniyorsanız hastane gayet iyiydi 26güb önce dogum yaptm ve çok güzel ilgilendiler çok memnun kaldım
Dilk1212 MeltemKartal22 avicenna ya ne zaman gitsen alıyorlar seni medipol de randevu sistemi var randevun yoksa doktor odasına bile almıyor güneyi hiç önermem bebek kayıplarıyla adını duyurmuş bir hastene Avicenne sertan aksu çok iyi bir doktor İbrahim beyde öyle 💕serçin hanımıda çok met ediyorlar haftanın iki günü geliyor hastaneye 450 lira muayne ücreti ama sertan beyi kesinlikle öneriyorum 250 TL muayne
Beocrea Esenler Medipol - Emine Zeynep Yılmaz 🥰 Canım doktorumu bulmak için kaç doktor değiştirdim. Aynı hastanede bile 3 farklı doktora gittim Emine hocam bir tane 😍 Bir deneyin farkı göreceksiniz 😎