Nilssu Sunay06 doktoruma bırakıcam büyük ihtimalle genel olmam kendine gelmek uzun sürüyor bebeğimi hemen görüp emzirmek istiyorum
uraz_ve_annesi- Sunay06 13 gün önce genel anesteziyle oldum çok rahattım hemen kendime geldim bebeğimi emzirdim ten temasımızı yaptık bol bol
Kubra_miray_szr Benimde haftaya salı doğum kararsız kalmışım 🤗🤗 sanırım uyutmali yapacağım diğerine cesaret edemem
Aysgfrklc Bende genel anestezi düşünüyorum uyanınca çok zorluyor mu agrılar bebeğinizi hemen emziriyor msnz ? Oznur077
Nilssu Sunay06 iki doktora sordum öyle bişey yok dedi hurafe tamamen. Bel ağrısı olabilir belki olmuştur bi kaç insanda ama tamamen yapı meselesi bence ya 💝 pozitif düşünmek lazım
Sunay06 Nilssu bunu duyduğuma sevindim ama işte insan herşeyi dibine kadar öğrenmek istiyorum sanırım endişe işte o kadar garip hissediyorum ki cuma günü bebeğime kavuşmak
Aysgfrklc Bende yarın 38. Hafta kontrolüm var doktor geçen hafta bebek iri dedi acaba direk sezaryen konuşmalı mıyım bilemiyorum
uraz_ve_annesi- Aysgfrklc evet ama serum takılı olduğu için hiç açlık çekmedim ben ki en çok endişelendiğim aç kalmaktı çok iştahlıyımdır ben 😂