Aleynaerayy22 Boğazım çok ağrıyor burun akıntım ve hapşırık da var kızlar 20 haftalık hamileyim doğal yollarla nasıl geçirebilirim benim gibi hasta olan var mı ?
Ayseaysa Aleynaerayy22 canım bende öksürükte vardı 3 güne atlattım şükür süt ısittim içine pekmez karıştırıp içtim
m_k34 Sanırım bende de ya grip ya da mevsimsel alerjim başladı baş ağrısı sürekli hapsuruk burun tıkanıklığı var ilaç kullanmıyorum zararlı olur diye limonlu ballı ılık su yaptım onu içiyorum
Aleynaerayy22 m_k34 aynen bir iki kereden birşey olmaz bencede ilaç ta sakıncalı doktora gitsem mi bilmiyorum ilaç verse de kullanmak istemem
m_k34 Aleynaerayy22 benim mevsim geçişlerinde alerjim var grip gibi belirtileri ayırt edemiyorum ama boğazımda ağrı yok sadece hapsuruk çok oluyor tuzlu su felan çektim burnuma burnum biraz açıldı akmaya başladı alerji ilaclarim evde var ama kullanıyorum zararı olur diye bence sizde bişey kullanmayın doğal yöntemler bakın hamileliğe uygun .
Aleynaerayy22 m_k34 kesinlikle öyle düşünüyorum bende ilaç kullanmicam ne olur ne olmaz kendiliğinden doğal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum