benkosarim Esrakky neresi orası hastane şehir Pendik İstanbul Medipol de 6250 herşey dahil zorunlu sezeryan
Ahsenmom Esrakky Benim hastane de çok saçma bir fiyatlandırma yapmislar. 4500 sezeryan, 5500 normal doğum
el1fff benkosarim her şey dahil derken nasıl oluyor mesela Allah korusun bebeğin iki gün hastanede kalması gerekti veya aşıları ilk muayenesi topuk kanı testi vs bunlar dahil oluyor mu hiç bilmiyorum ondan sormak istedim
Ebrugkhn benkosarim Bahçelievler medipolden 8.600 istiyorlar zorunlu sezaryene. Aynı hastane halbuki niye bu fiyat farkları ya
benkosarim Denizovski hangi üniversite hastanesi acaba merak ettim bu özel oda meselesini ben çok duydum olmadı yani oradan randevusu alalım
Esrakky Ahsenmom Gerçekten cok sacma canım bence degiş normal dogum sezaryanın yarısı çünkü normal dogumda doktor gelmiyor bile kendi kendine doguruyosun eve yardımıyla
benkosarim el1fff evet öyle dedi kadın bana her şey içinde dedi iki gün bebeğin bütün testleri yapılıyormuş
Nurr_22_22 Esrakky benim hastanede normal de sezeryan da 5000 mesai saati dışında olursa doğum 5500 TL
Denizovski benkosarim Eskişehir Osmangazi Üniversitesi banyo tuvalet içinde odanın, yemek dahil tek kötü yanı refakatçi için yatak yok koltuk var sadece. Bir de erkek almıyorlar doğum servisine sadece kadın refakatçi kalabiliyor.
nevzatbaskomser Jatice Ay ne kadar pahalılanmış. 2018de esenler avicennada isteğe bağlı sezaryen oldum 1800 vermiştim her şey dahildi içine
benkosarim Denizovski çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben kimse olmayacağı için annem yaşlı biraz kayınvalidem de hasta eşimle kalabileceğim hastanelere bakıyorum özele o kadar fiyat vermeyeyim diye siz yazınca baktım en de İstanbul’daki üniversite hastanelerine bir sorayım çok sağ olun
mirage333 Esrakky fiyat farkı yoktu. Hatta sezeryan daha ucuza geliyordu çünkü sezeryan sonrası 2 gece normal dogum sonrasi 1 gece hastanede kaliniyor ve ücret aynı ☺ 15bin tl ödedim
Cansell234 Çorlu Vega herşey dahil 4,500 gece plansız bi şekil gelirse bebek 750 artısı var sezeryan olucak benimde