Gzmklncc Zehraumut Allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi kendi evin olur ev ev üstüne olmaz derler
Zehraumut Gzmklncc olmuyor zaten cidden kimseye tavsiye etmiyorum ama bşr yandan da herkesin gerçek yüzünü gördüm
Zehraumut Aysehsdmr belki onlarda kendilerince haklı ama bu kadar herşryi alttan almak susmak o kadar zor ki
en_guzel_emanetlerim Zehraumut hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim aratmasın kucağını boş bırakmasın kimsenin
iki_tospik_annesii Zehraumut Ne zmn verdin ki çıkmadı hala 😅 sağlık ocağında verince akşama çıkıyor devlette verin ve 2 saatte çıkıyor 😅
Zehraumut iki_tospik_annesii devlet hastanesi pis olduğu için gitmedim dün sabah verdim buranın sağlık ocağı böyle ertesi gün 2 3 gibi çıkıyor sonuçlar kan toplu gidiyor o yüzden sanırım
Nazcan9244 Zehraumut bence gidip kan vermelisin çünkü gebelik var görünüyor inşallah rabbim nasip eder güzel haberler almanızi🥰❤️🤲🏻
Zehraumut Nazcan9244 amin inşallaj vardır verdim de bekliyorum sabırsızlıkla sağlık ocağın dan sonuç geç çıkıyor