bebeqiminannesi Kızlar kaşınmaktan çıldırcam artık özellikle göbeğim o kadar kaşınıyor ki kıpkırmızı oluyor yara olcak diye korkuyorum artık dayanamıyorum var mı öneriniz veya sebebini bilen aynını yaşayan haftamız 36+2..
Eldgrn bebeqiminannesi canım bir şey soracağım kaşıntın ne zaman başladı ilk erken benim biliyorum ama acayip şekilde kaşınıyor göbek bölgem
Umayaden bebeqiminannesi ben 10 haftadan beridir kaşınıyorum şuan 26+5. Kol bacak göbek sırt kalça artık kaşıya kaşıya yara ediyorum full öyle geçiyor 😀😀
MinnieMouse bebeqiminannesi karaciğer enzimlerine bakıldı mı canım kolestaz şüphesi yoksa doktora söyle excipial lipo medikal nemlendirici yazsın ya da direkt sen al kullan sabah akşam sür her banyodan sonra sur kaşıntıyı bı tek o geçiriyor bol su içmen lazım deri gerildiği için çatlıyor çatladıkça kaşınıyor..
Sanal_koala00 bebeqiminannesi 14+3 günlüğüm bende de kollar da ve bacaklar da kuru bir kaşıntı var 2 hafta olacak neredeyse , gebeliğimin ilk haftalarında yapılan testlerde karaciğer değerlerim 21 çıkmıştı sınır da 35 zaten acaba değerim mi arttı ? Bugün gidip test yaptıracağım içim rahat eder en azından
bebeqiminannesi Eldgrn 30 dan sonra başladı son günlerde acayip arttı artık hayırlısıyla doğursam modundayım..
bebeqiminannesi Umayaden yaa sizinki çok daha erken başlamış Allah kolaylık versin son zamanlarda daha da felaket kaşınıyor yada hava sıcak diye mi bu kadar kaşınıyor bilmiyorum ama çıldırcaaam😬
bebeqiminannesi MinnieMouse Yok hayır baktırmadım hiç çatlaklardan dolayı normaldir diye düşündüm ama dayanamıyorum artık yağ falan sürüp nemlendiryorum ama bi faydası olmuyor mecbur dayancam sanırım ne kaldı ki şurada..😥
Melismelo Erken gebelikden hastanede yatıyodum kaşıntıdan ölüyodum dayanamayıp söyledim akşamı serum takmışlardı aşırı iyi geldi ve mışıl mışıl uyumuşdum uzun zaman sonra😀 şuan hala devam ediyo ama eskisi gibi değil 🫣
Umayaden bebeqiminannesi dün akşam kaşıntı yüzünden 4 defa uyandım gidip banyo da üstüne soğuk su döktüm nasıl geçicek bilmiyorum ama bende iyi değilim sinirlerim bozuldu artık kendimi bitli maymun gibi hissedıyorum
bebeqiminannesi Eldgrn Allah razı olsun canım benim çook amin inşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah enn hayırlı en güzel şekilde 🤍
MinnieMouse bebeqiminannesi canım yağlar ise yaramıyor bazen. Dediğim nemlendirici üre içeriyor nem tutma oranı yüksek mutlaka al kullan son haftalar da olsa
Melismelo bebeqiminannesi ya öncede kaşınıyordu ama bana hastanede 48 saat serum verdikleri icin sancı kesmek icin ondandır herhalde dediler ama ondan değildi🙄 doktoruma sorucam tekrardan bu durumu ama
bebeqiminannesi Umayaden Hahahha yaa Allah iyiliğinizi versin hiç güleceğim yoktu gerçekten şuan o kadar halsizdim ki sesli güldüm bitli maymun demenize her kaşınmaya aklıma geleceksiniz ve artık bende kendimi öyle hissediyorum.. ♥️😂