AysEsila Merhaba bayanlar 2. Gebeliğim 5 aylık olacağım doktor hala cinsiyetimi göremedi kız erkek fark etmez 1 kızım var doktor gelecek ay diyor yüzde 50 yüzde 50 diyor ? Basınıza gelen var mı İlk kızımda 3 aylıkken bilen bunda sürekli erteliyor
Eldgrn AysEsila kız zaten %50′den başka ihtimal yok başka bir doktora gitmeyi denedin mi devlete mi gidiyorsun özeller çünkü şimdiye kadar net görüp söylerdi ben 12 artı 6 iken öğrendim mesela şu zamana kadar neyin bekliyorlar anlamadım
Fundaaaaa AysEsila canım göstermiyordur bende 17 bitti hala öğrenemedim sırtı dönük hep keyifçinin yüzünü gözünü asla görmedik çok uğraşıyor doktor sallıyor falan dönsün diye onda da yüz üstü dönüyor yine göremiyor ama ilk bebeğimi 9. Hafta da hareketlerine kemik yapısına bakarak erkek demişti 😏
Beyzafd AysEsila ben 12+6 geçen hafta gittim tahmin yapayim kiz gozukuyor dedi zaten kız istiyordum ınsallah degismez normalde 16. Haftada söylüyorlarmis sadece tahminde bulunabiliyor tüm doktorlar bazıları da kesin soyluyor 3. Ayda yarin tekrar kontrolüm var söyletmeye caliscam bakalim🥰 bebeğinin arkasi donuk olduğu için söylemedi desem soylerdi size hemde %50 ihtimal vermesi sacma zaten öyle oldugu için %50 den büyük ihtimal bekliyoruz tuhaf 🤷♀️
AysEsila Eldgrn özele gidiyorum canım aynı doktoruma hiç değişmedim başka doktor a gitmeyi düşünmedim ama neden göremedi söylemedi bilemiyorum
Eldgrn AysEsila bebiş o zaman kendini tam göstermiyor canım yani bacaklarını net açsa doktorun o zaman illaki söylerdi