Minisssko Bende 34 haftalığım. En son 30. Haftamda gitmiştim ve 16 kilo almışım. Şuan Allah bilir kaç olmuştur kilom. Çatlaklarım sadece göbeğim de var. Göğüslerim normal gibi ama devam eden zamanlar da nasıl olur hiç bilemiyorum. Sezeryan olacağım gibi duruyor normalden korktuğum için ama göbeğim kalır mı, nasıl veririm onuda bilmiyorum ve sonuç olarak sizin gibi bende kafaya çok taktım.😂 Yana yana korse bakıyorum. Spor videoları kaydediyorum karın sıkılaştırmak için. Çatlaklar için üzülmeyin, 2 3 seansla güzellik merkezlerinde geçiriyorlar. Öyle aman aman pahalı da değil üstelik. Kilo konusunu ise sporla, korseyle bol su içmekle düzeltiriz diye düşünüyorum. Ama göğüs nasıl olur hiçbir fikrim yok bunun için. Benim şuan tek istemediğim göbeğim de sarkma olmaması. Bazı kişiler bebeğim doğsun yeterli birşey olmaz diyor. Evet tabiki bizim içinde, hepimiz içinde en önemlisi o. Ama ilk deneyim olduğu için, dogumdan önce de vücut konusunda hassas olup çok dikkat ettiğimiz için bu bizde takıntı haline geliyor. Bu yüzden de ufacık bir gözümüze batan bir durum moralimizi bozuyor. Yoksa herkesin evladı kendine kıymetli tabi ki.