Halaycibasiteyteyaheyytilili bende oğlumu emziriyordum hamile olduğumu öğrendiğimde, doktorumuz 4 aylık olana kadar emzirebileceğimi sonrasında sütün karnımdaki için özel olarak üretildiğini emene çok bi faydası olmadığını, emzirmeye devam etmek istersem edebileceğimi ama üç kişilik beslenmem gerektiğini söylemişti. Ben karnımdaki 3,5 aylık olunca memeden tamamen kestim. Zaten bebek istediğimiz için oğlum 9 aylıkken uyku eğitimiyle gece beslenmesini kesmiştim. Sabah uyanır uyanmaz ve gün içinde yemeklerden sonra emiyordu. Karnımdaki 3,5 aylık olana kadar önce emzirme sayısını azalttım. İki günde bir sayıyı bi tane azaltıp aralarını açtım. Emmek istediğinde başka şeylere ilgilisini çektim. En sonunda sabah uyanınca emiyordu sadece. Ama çok düşkündü sabah emmesine. Tek başıma onunda kendimi de hırpalarım diye korktuğumdan anneme gittim. Her sabah uyanır uyanmaz emmek istediğinde annem onu dışarı çıkardı unutsun diye, ben kahvaltıyı hazırladım geldikleri gibi yemeğini yedi. Karnı doyunca sanırım aramadı. Bi hafta anneme ‘anneeeee yetiş’ diye seslendim. Bi hafta sonra baktım ki bende oyalayabiliyorum. Öyle öyle bitti. Bu süreçte göğsümü görmemesine ekstra özen gösterdim. Haziran ayıydı ama ona rağmen yakası kapalı şeyler giydim eğilince falan dikkatini çekmesin diye. O süreci güzel atlattık ama tam iki ay sonra Ağustos sıcağında südyen takmayayım bol bişeyler giyeyim dediğim bi gün göğsümü gördü ve emmek istedi. Bir dakika sonra unuttu ama bi korkmadım değil. Emse süt gelir mi onu da bilmiyorum ama hala dikkat etmem gerekiyor sanırım. Umarım tiksindirmeden hırpalanmadan sonlandırabilirsiniz