Deryadeniz63 Kizlar suanda 28 haftaligim ve 7 ay 1 haftaligim yani ortalama cocugumun dogurmasina 2 ayim kalmis demektir ancak doktorun verdigi tarih aralik sonudur Aralik sonu hesaplarina gorede 3 ay var demektir bu turlu isin icinden cikamadim 💁🏼🙈
elifiii Deryadeniz63 gebeliği son adet tarihinizden itibaren 40 hafta= 280 gün= 9 ay 10 gün olarak hesap edilir. 28 haftada 6,5 aylık oluyorsunuz. Hesaplamaları hep içinde olmak ve hafta tamamlamak üzerine yaparsanız daha kolay olur.
Rumeysa030517 Deryadeniz63 canım normal mi olacan sezeryan mı sezeryan olursan 2 ayım var demek normal olursan belli olmadıgı için 3 ay demektir kuzum
Arzuu34 Deryadeniz63 40 hafta normal dogum icin. 40-28= 12 haftaniz var. Bu da yaklasik 2 ay 3 hafta yapar. Haftadan giderseniz daha kolay olur
Ecrindemet 28 haftalik hamileysen 7 ay 1 hafta olmuyor canim suan 6.5 aylik hamile oluyosun.Ben 32 haftaligim ben de 7.5 aylik oluyorum.Benim dogumum da kasimin sonu gozukuyor .30 hafta bittiginde tam 7 aylik oluyorsun canim 😗
Fbd Ecrindemet bende 24+5 haftalığım kendimi 6 buçuk aylık hamile sanıyordum ben kaç haftalık hamileyim şimdi 🤣
Deryadeniz63 Rumeysa030517 sezeryan olcam allahin izniyle 🙏🏻 Herkezin kafasinin karistigi noktaymis ☺️☺️
Gulsummldr Rumeysa030517 hayır iki hafta sonra 7aylık olacaksınız. Uygulamanın girişinde şu kadar gün oldunuz diyo ya. Atıyorum 280 günlük. 280i 30a bölün. Ayınız çıkar ortaya
Dua Deryadeniz63 28x7=196 gün yapar oysa yedi ay dediğiniz 210 gündür yani sizin 7 ayı doldurmanız için daha 14 gün var yani iki hafta yaniii 7 ay olmak için 30 haftalık olmanız lazım ☺️
busra_cnplt Deryadeniz63 gunlerimiz ayniymis bende ilk basta cozememistim ama doktorlar hep adetimin ilk gununu sorup ona gore hesaplama yaptilar adetimden uc hafta sonra hamile oldugumu ogrendim ben yani uc dort hafta onden hesaplaniyo ben boyle sonuca ulastim kendimce😊