Derya-mihra Bugün son günüm 🥲 kızımla bol bol vakit geçiriyorum, kendime yarın için komposto yaptım, evimi temizledim, biraz da uyuyup dinleneceğim. Yarın yeni hayatımın ilk günü olucak, iki çocuklu bir anne olacağım hayırlısıyla 🥲❤️
aysegul26222 39+0 ız vücut habire kendini uykuya çekiyor muhabbet ortası uyku basıyor bebişin geleceği yok zaten kıpır kıpır içerde genelde tek başına takılıyorum meyve yiyorum sürekli camları açıp uyuyorum 😅
Oylumbaska Tugcebanu yarın son günüm inşallah, sabahtan kuaföre gideceğim , sonra ikramlık alacağım, dışarıda bir kahve içip eve gelip dinlenirim muhtemelen . 🫣🫣🧿🧿🌸🌸
Gamzenur0809 Tugcebanu ya hiç sorma benımde yaklaştı ama ben normal istiyom ama korkmaya basladım azcık katnom agrısa sancı mı dıye dusunuyorum ama sezeryende günün bellı oluyor kurbanlık koyun gıbı😂 ama normalde ne zmn olcak nasıl olcak nasıl bılceksın bı sürü belırsızlık içinde haftaya 38 olcaz alttan bakacak bakalım ne olcak
Mavilipembeli Tugcebanu uyumanı tavsiye ediyorum çünki yarın doğumdan sonra 2 saat geçmeden bebeğini doyuracaksın. Gecede sık sık uyanıcaksın. Şuan 3 aylık oldu ve max. 4 saat kedintisiz uyumuşumdur.
Arife2736 Tugcebanu belli bı gün değildi ama çok eğlenceli bi gün geçirmiştim gece 2 bucuga kadar yegenlerim bendeydi oturduk muhabbet onlar gidince de eşimle takıldık eşim uyudu ben uyuyamadim sancılarım başladı 😊
Ulkermadn Tugcebanu doktor kontrolüne gitmiştim sabah ama çok ağır Bi gündü sonra akşam dışarıdan ekmek arası biseyelr söyleyip yemiştim karnım çok ağrıyor dedim eşime masaj yapar mısın 10 dk sonra suyum geldi 😃😃
minisinannesiiii Tugcebanu son hamilelik günüm olduğunu bilmeden deli gibi temizlik yapmıştım sabaha sancım tutmuştu 😀
Gbbc Tugcebanu Ben o akşam gece 2 ye kadar komşularımlaydım çok güzeldi bol bol foto çekmiştik son hamilelik gecem olduğu için