aksel1045 Tugcebanu benim kalp rahatsizligim var kalp doktorum hergun 1 saat yurumem gerektiğini söyledi doğum doktorum da aynı şekilde rahat doğum olucagini söyledi
umena Tugcebanu benim daha bayağı var ama tanıdıgım zavallı son gününde banyosuküflenmiş dökülmüş yıkılmış mı ne onu temizlemekle uğraşmışlardı
Ezgi_Mercan Son gun sacimi boyatsam ne olur acaba? Dogurunca giderim diyordum ama pek mumkun olmayacak gibi bir sure 😂
Eminasmom Tugcebanu Valla son gün olduğunu bilmediğimden kayın babama kendi evimde doğum günü partisi vermiştim 😂 sonra gelde evi toparla falan sabahına hastane yolu 😂😂
Eminasmom Tugcebanu Tabi değerimi bilsinler kız markette sancılarım oluyordu adama alışveriş yapıcam diye Allahtan bebeğim markette doğmadı 😂şaka maka severler beni bende severim çok şükür 🙏🏼
Tugcebanu vesilece ben de valla zor gidiyorum ama son gün artık bisey olmaz dayanırım diye attım kendimi disari 😂
Tugcebanu Fundaaaaa hahahahah olsun yine de insan kendini çok iyi hissediyor kuaförde zaman geçirince
Tugcebanu Busra986532 her günü son gün gibi yasa sen de 😂 of beklemek çok zor benim günüm belli ona rağmen son 24 saat geçmiyor
Tugcebanu OksijenliSu dolaşanlar hep doğurmuş ben de çok gezdim halay cektim squat yaptım hurma yedim sıcak su olmadı kararını vermiş bizimki illa zorla alın dedi 😂
elcinxxx Tugcebanu akşam erken uyuyun yoksa o uykusuzluk sizi o gün çok kötü yapıyor 😮💨 ilk kızımda heyecandan gram uyuyamadım ama o narkozlu beraber beni cok fena yaptı hiç unutmuyorum🙃
Sumeyyeabdi Tugcebanu ilk oğlumda pazar günü hali yıkamıştı balkonda gece 3 te suyum gelip hastaneye gitmiştim kızım olacak simdi bunda da🥰 uyurdum kesin