Tugcebanu Yarın doğumum var Allah’ın izniyle bugünü eğlenerek dolu dolu geçirmek istiyorum 🥳 sizler son hamilelik gününüzde neler yaptınız ya da yapardınız 😂
Feyza-nur Tugcebanu son gün olduğunu bilseydim inan bende dolu dolu yaşardım ama bilmiyordum temizlik yaptım 😂😂😂 sana önerim birazcık yanlız takıl ye iç yat eşinle gez sinema olur tiyatro olur tadını çıkar 😂
sherwoodTR Tugcebanu doğumuma daha var ama 1 gün kaldığını bilsem eşimle bir deniz kenarında baş başa çay içip huzur dolu bir gün geçirmeyi isterdim.
SimayeceninAnnesi Tugcebanu o gn evde canımın cektıklerını yemıstım kokoreç mıdye 😅😅 gece vaktıne kdr okey oynamıstım şarkı acmıs gobek atmıstım annemlerle gülüp eglenmiştim ama dogum oncekı birkaç saatim oldugunu bilmiyordum 🤣🤣🤣 bunlar yasandı ve uykuya daldıgımda gece vaktı suyumun patlamasıyla yataktan kalkmıstım
Tugcebanu haklisinesracim booool bol ihtiyacımız olacak bebisler gelince keske depolayabilsek uykuyu o zaman uyurdum ben de🤤😂
lunam Feyza-nur ahaha bu ben 😂 ovalaya ovalaya banyo yıkadığımın sabahında suyum geldi ve ben doğuma 😄
Tugcebanu Feyza-nur hahahahah son yaka iğnesiz temizlik olmuş 😂 ben de öyle düşündüm güzel bi kahvaltidan sonra çıkacagım romantik bi gün plandık 😍
EzgiG Feyza-nur ne kadar güzel söylemişsin şuan 1 aylık bir anne olarak en çok özlediğim şeyler galiba 😅
Elilar2225 Kuaföre gittim, alışveriş yaptım kendim için, yedim içtim 😁😁tahmin edebiliyordum yarın doğuma alınacağımı. Onun için hazırlık yaptım 😎
aksel1045 Tugcebanu benim kalp rahatsizligim var kalp doktorum hergun 1 saat yurumem gerektiğini söyledi doğum doktorum da aynı şekilde rahat doğum olucagini söyledi
Tugcebanu SimayeceninAnnesi ne güzel tesadüf olmuş 😂 baya güzel son hamilelik günü okey hiç aklıma gelmedi doğurunca oynayamam simdi dimi gönlümce 😂 aksam oynansın
SimayeceninAnnesi Tugcebanu vala oynarken onu konusmustuk bebekle oynanmaz taş sesıne uyanır aglar fln dıye gülüşmüştük hep denk geldi 😅
hunilimom Tugcebanu bı önceki akşam bütün evi topladım yarın belki doğuma alırlar diye ev temiz olsun dedim duş aldım sabah kizimi da aldım erkenden çıktım gittim hastaneye öğleden sonra yatış yapıldı öyle eğlence vs bişe olmadı 😂😂