YeniGebe96 Merhaba kizlar detayli usg de bebegime sag aortik ark tehsisi konuldu, doktor digeorge sendromu icin aminosentez veya fetal dna onerdi. Bu durumu yasayan varmi?
el1fff YeniGebe96 benim bebeğimde sağ aortik arklı aynılarını yaşadım çok zor günler geçirdim şimdi 32 haftalık oldum amniyosentez de yaptırdım fetal ekoda Allah’a şükür biz şu an iyiyiz sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz geçmiş olsun
rain26 Fetal dna testi yüzde 99 diye biliyorum . Benim arkadaşımdada Bi terslik vardı kalbinde sıkıntı vardı burnu küçük dediler falan amniyosentez yaptılar normal çıktı ama cocuk sendromlu doğdu.
Suhandan el1fff elif hanım merhaba görürmusunuz bilmiyorum 27 haftalık gebejim bebeğime sag aortik ark tesisi koyuldu tek bulgu gebeligim zehir oldu bebeğiniz nasıl bilgi verir misiniz
el1fff YeniGebe96 bana İnstagram adresinizi verin ben sizi eklerim ordan konuşuruz özelden atabilirsiniz
Melez4453 el1fff bende sizinle iletişime geçmek istiyorum aynı durumu yaşıyorum ve çok tedirginim Inst adresim nazende_meftune Eklerseniz sevinirim