Karyakal 4mevsim_1anne Mehtapkz ilaylayy buyuk hayal kiriligi icerisindeyim progesteronda dusuk cikmis 0.700 kusur beta hcg 0.100
ilaylayy dtml ya benim değerim 12.88 çıktığında daha adetime 3 gün vardı yani doktora gittiğimde 2 gün sonra 170 çıktı sonra kese gözükene kadar bekledik öyle
Karyakal Mehtapkz ilaylayy 4mevsim_1anne simdi gene test yaptim baska marka bebetime vardi eczanede mecbur onu almak zorunda kaldim 0.100 den sonra cikan test https://www.hizliresim.com/pzzbzeb kafayi yiyecem
Mehtapkz Karyakal canm vallhi adetine 3 gun var dimi bekle bazen kana sinra yansiormus burda bikac kisinin ole olmstu okuduklarimdan banada var gbi gelior vallahi bilemedimki insallh vardir yaa
Karyakal Mehtapkz ya insallah da progesteronda dusuk cikti 0.753 ilk yumurtlamanin 8. Gunu 2. Pikin ustunden 6.gunu ovulasyonda resmen pik gordukden sonra olanlar bu dusuk yani progesteron
Kymetnur Karyakal bende artı medle yaptım canım iki gündür aynı pozitifi görüyorum. Sonra predictorle bi daha yaptım maalesef koca bir negatif. Bu artı med bunu yapıyormuş. Çok sinirlerim bozuldu
Karyakal Kymetnur artimed ve bebetime bana gore ikiside ayni bok artik ikiside pozitif gosterdi kan 0.100
Tata Karyakal artı med bendede aynısını yaptı 5 dk içinde silik 2. Çizgi çıktı sonraki testler negatif bugunde az az adet olmaya başladım :(
Karyakal Tata benimde bebetime da yaptim onda da silik cikti ama 0.100 bugun yarin olmam gerek cok kotu bi durum
Karyakal 4mevsim_1anne yok valla yaptirmadim daha bu gun cuma en son kani sali gunu vermistim bugun yarin adet olmam lazim olmazsam vericem
dtml ilaylayy valla bu kadar erken fark etmek de sıkıntı vallahi çok stresliyim. Teşekkürler cevabınız için.