Mucizem_00 Kızlar 26 3 üm sbaah kalktgmsa midem bulanıyordu hala bulanıyor, bu zamanda ilk aylara geri dönüş olurmuş normal mi bu durum ayy çok kötü midem, yedigim bulandırıyo
MSultann Mucizem_00 Akşam aynı postu bende açtım canım 25 teyim bende ilk aya döndüm sanki yiyorum yerken sorun yok sonra başlıyor kaynamaya midem
Mucizem_00 MSultann evet ve hızlı yiyorm sanırım tam çignemeden direk bulantı başlıyor, baktım da braz bebek yukarı çıktıı İcin mdieye baskı yapıyomş sanrm, ama buraya sormak istdm
MSultann Mucizem_00 Ben yersem kötü oluyor canım ilk ay senin dedigin gibiydi aç tok fark etmiyor. Şuan aç aç bekliyorum valla yiyesim gelmiyor 😒
Mucizem_00 hulyadem-01 off sürecek desene ne kdr sürerse artk inş cok yzub sürmez cok kötü oldm yine ilk zamanlardaki gibi ayyy
Mucizem_00 MSultann ya bende öyle mi dedim acaba kan hapındann mı diye ama sonra düşündüm kan hapını 2 günde 3 günde Bi içiyordum ve sabah içtigim olmustu, Ozmm böyle olmadıydı, hatta dedm midem bulandırıo öglen içcem diye, ama sanırım alakası yokmuş işte
MSultann Mucizem_00 Balım ilacı degiştir ama içmemezlik yapma. Ben az geçiktirsem gözlerim kararıyor kan degerlerim düşük. Ani bayılma yaşarsın ilaçlarını ihmal etme sen 🌺💋