Bebekdelisi İkiz gebeyim arkadaşlar dün aniden lekelenme basladı dualarınızı eksık etmeyın ne olur bebekler yasıyormu rahım agzı nasıl kafamda delı sorular hepsi belirsiz kulun kula duası makbulmüş benıde unutmayın duanızda🤲🏻🌸
Tugcesena Bebekdelisi Allah ım korusun. İçini ferah tut ki onlara stres yaşatmayasın. İnşallah her şey iyi olacak. Ayaklarının altına yastık koyup uzan mutlaka ve bol su iç. Birde doktoruna danışmanı tavsiye ederm bazen iğne veya fitil verebiliyorlar bu durumlarda
Gamzeeee16 Bebekdelisi Rabbim senin yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize bol bol dinlen bol su iç
Nare09 Bebekdelisi Rabbim bu güzel hevesinizi, isteğinizi kursağınızda bırakmasın canım. Umarım baş ağrıtmayan geçici bir kanama olur senin için. Rabbim sana da bebeklerine de sağlık versin. O korkuyu biliyorum…
Bebekdelisi Tugcesena danıştım cnm dün bugun kendı dr gorcek zaten proluton deport haftada 1 oluyordum hemen sabah ole aksam progestan basladı ama konuşmalar aklımdan çıkmıyor rahım ağzı ve bebeklerın kalbı diye konuştular oncelık leke kestıler hep yattm sımdı dr gelcek korkudan duramıyorum😭
Bebekdelisi Sehrbnon122 aslında anlamadım cnm hanı kre vermıstı dr oda ıslak hıssettirir ya wc gidince peçeteye afedersın geldi korktum
Bebekdelisi Nare09 allahım o güxel kalbınden ettiğin duayı kabul eylesın inşallah cnaım allahım senden razı olsun🌸🤲🏻
Der_0 Bebekdelisi yaşıyorlardır tabi ki endişe etme sen iğneni ilacını aksatma belki kendini yordun diye de lekelenme olabilir. Bol bol uzan sadece tuvalet için kalk Rabbime dua et her şey gönlünce olsun 🙏🏻🍀
Bebekdelisi Der_0 aslında sadece diyetteyim yemek yapıyorum uzanan biriyim ama anlam vermedım inşallah basıt bısıdir kımsem yok 😞
Gamzeeee16 Bebekdelisi anlayabiliyorum seni maşallah iyilerimiş bak bebişler sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin rabbim
Ysmn5836 Bebekdelisi o lekelenmeler. Normal kuzum telaş yapma hatta kanama olsa bile telaş yapma ben yaşadım ….seninhibi neler düşündüm bir bilsen ama bebiklerimizi uzmekden başka bişey deil içini ferah tut
Bebekdelisi Ysmn5836 gerçekten oylemıs cnm gittim bbeekelrımı gordum iyiler elhamdulillah altta olanın plesenta cok asagıda ondan olmus iğne yaptı progestan devam
Bebekdelisi Sehrbnon122 doktordan geldim cnm her H proluton deport iğne oluyorum onu bugun yaptı progestan basladı aspirini kestı canım alttaki bebegımın plesentası cok aşada rahıme bırbır ondan olmus leke
Sehrbnon122 Bebekdelisi ayy korkuttun beni de yaa iyi olmana cok sevindim Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize valla bian önce doğsunlar baska bisey istemiyorum yaa
hayallliiim Bebekdelisi Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senşnde hepimizinkinide Gittin mi haztaneye canım
Bebekdelisi hayallliiim gittim cnm bebekler iyi plesenta cok asagıda ondan olmus Allah razı olsun cok korktum