HurremSultan Evinru bebek bir aylık olduktan sonra doktorum artık uyandirma o zaten uyandıkca acıkır ağlar dedi ama benin bebeğim zaten 15 günlük olunca 2 saatte bir uyanmaya başladı.
Deletedmom_110 Evinru acıkınca uyanıyorlar zaten sen uyandırma uykusu bölünen bebek huysuzlaşır ağlar bende öyle uyandırıyordum bir ara artık hiç dokunmuyorum 3-4 saatte bir uyanıyor acıkınca
gamzosgamzos Evinru bizim doktorum 3 aya kadar kaldirmamı onerdi 5 aylıgiz 2 aydir kaldirmiyorum gerci en uzun uykusu 4 saat 🤦♀️ hele sabah 5 ten sonra 9 a kadar saat basi kalkiyor emmeye 😊
Zuzu04 2 aya yakın zamandır uyandırmıyorum ilk 5 saat sonra uyanıyor sonrada 2 saatte bir doktorda uyandırma artık demişti bu sefer gece uykuları çok bölünüyor düzen tutmuyor uykuda çok önemli bebeklern gelişimi için özellikle gece uykusu
Evinru gamzosgamzos gündüz geceki gibi derin uyumuyo kaldırmak istemiyorum asslnda isde annelik acmi diye yine de kaldırdığım oluyor.elini yumruk yapıp ağzına götürdüğünü gördüm akşam aç mı anlamında acaba.onceesnde az emmisti.ben bu açlık tokluk anlayamadım bı..cisli bezide var hep
yyagmurrsenn Evinru 6.Aya kadar uykusunda besledim. Sağlıklı gelişim için gece beslenmesi çok önemli. Acıkmıyor uyanmıyor olabilir fakat çoğu uzmana göre 6 aydan sonra kesilmedi lazım. Hele 2 ay çok küçük.
gamzosgamzos Evinru sen bence 1 ay daha kaldir annesi uyurrken almiyormu memeyi ben oyle yapiyordum hic uyandirmadan saati gelince emziriyordum
yyagmurrsenn Evinru sadece emziriyorsanız gece için sütü sağın yavaş akım biberon ile verin. Eğer biberon alıyorsa hafiften dogrultun bilmiyorum bence cok kücükler gece beslenmesi şart.
Meryyyy35 yyagmurrsenn bencede çok küçükler uyandırıp arada emzirilmeli eğer ufakta olsa sarılık varsa artabilir
yyagmurrsenn Meryyyy35 katılıyorum yoksa bile de gelişim için çok önemli. Az miktar sıvı ile besleniyorlar acıkmamaları mümkün değil. Ya da onun ile geceyi geçirmeleri 🤗 aynı bebekler bir kaç ay sonra nedemse sık sık uyanmaya baslıyor ya da gündüz huysuzluk yapıyor.
strawbery Evinru ben 40 gunluk olana kadar kaldirip emzirmistim 40 flgundn sonra zaten aciktigi icin uyaniyor
benimmdunyamm Evinru canım benim bebeğimde sarilik vardı surekli 2 saate bir kaldırıyordum doktorum son kontrolde artık 1 aylık olunca sen uyandırma o acıktıkca kendi uyansın dedi
Dark Evinru en azından gece bir-iki kere beslenmesi lazım. Aynı saatte uyandırmaya alistrin kendi uyanır. 4-5aydan sonra uyandirmassiniz
PapatiA Evinru bebiş küçükken uyandırmak gerekiyormuş acıkınca kan şekeri düşüp iyice uyuyormuş zorla uyandırın emzirin diyorlar en fazla 1bucuk saat bekle