Fatime07 Goncakzlkaya 18 haftalık ikiz gebeyim hiç olmadı. Gebelikte kanama normal değil acilen doktora gitmelisin
Sehrbnon122 Goncakzlkaya bende 26+3 günlük ikiz gebeyim canım ama hiç kanamam olmadı nasıl bi kanaman var doktora gitmelisin
Bebekdelisi Goncakzlkaya be cnm 17 H dün oldu suan dr beklıyoruz dün progestan başladı bugun n dolacak bakalım dualarınızı eksk etmeyın
Goncakzlkaya Fatime07 11+2 haftalık benimkiler dün doktora gittim çoğul gebelikte normal olduğunu söylediler
Goncakzlkaya Sehrbnon122 11+2 haftalık benimkiler dün doktora gittim çoğul gebelikte normal olduğunu söylediler
Goncakzlkaya Sehrbnon122 dün pıhtı gibi bir şey düştü doktora gittim ilişkiden oluyor eşinle ara vermelisin dedi bide ilk 3 ayda bebek yerleşiyor diğe normal dediler
Goncakzlkaya Portakalcicegi 11+2 haftalık benimkiler dün doktora gittim çoğul gebelikte normal olduğunu söylediler
Goncakzlkaya Bebekdelisi 11+2 haftalık benimkiler dün doktora gittim çoğul gebelikte normal olduğunu söylediler
Ysmn5836 Goncakzlkaya 14+3 de kanamam oldu cnm 1 hafta yatış yaptılar normal dedi doktor doğum kanalından gelmiyor dedi …şimdi ise ogluslarimla 30+4 haftayız doktora git canım kötü düşünme sakin
Goncakzlkaya Ysmn5836 11+2 haftalık benimkiler dün doktora gittim çoğul gebelikte normal olduğunu söylediler
Meresss Goncakzlkaya 16 hafta boyunca lekelenmem devam etti 3 kere pıhtılı bir ped doldurcak şekilde farklı günlerde kanama geldi doktora gözük iğne ilaç veriyolrar
Goncakzlkaya Meresss 11+2 haftalık benimkiler dün doktora gittim çoğul gebelikte normal olduğunu söylediler
Bebekdelisi Goncakzlkaya yok cnm normal diyemem dedi banada ⅞ H oldu 10/11 sürdü ıkız kaybı olur diye He baktı bugunde 17 bırının plesentası rahıme cok yakın Ondan olmus
Sehrbnon122 Goncakzlkaya evet canım bizde 20 haftaya kadar iliskiye girmedik suan 27 hafta içindeyiz diye haftada 1 defa falan gireriz o kadar ilk 3 ay ve son 3 ay risklidir