Dilan27 KumsAlyaa çok normal benimki de öyle olmuştu bende korktum hatta niye durdu diye sonra tekrar başladı tekrar durdu 4. Aya kadar ondan sonra tamamen kesildi
Ftmnr_35 Dilek-K0 İzmir’de doğdum büyüdüm burada yaşıyorum ama aslen annem babam gaziantepliyiz, benim soyadım demir di, eşimin soyadı Berber o da Muğla bodrumlu 😄 giresundan uzaktan yakından bağlantı yok 😄
Cansu355 Ftmnr_35 Cok memnunuz.Muayene ucretleri tarama ucretleri vs biraz pahali ama bence değer tahir bey mukemmel bi doktor abi gibi herseyden once.
Aysunbuket24 Bulantının kaybolması bi yerde bir gün bile bulanmadım sanırım 😇 geçmiş olmasına şükretmelisiniz sevindim
Evhamlianne92 KumsAlyaa canim belirtiler degisken olabilir bulantilarin kesilebilir, hic olmayabilir ya da son haftana kadar devam edebilir. Endislenme
Betulhdvrd KumsAlyaa benim de o hafta biter gibi oldu covid geçirdim sonra yine başladı artık dayanamayıp ilaca başladım
Esraerdemserin KumsAlyaa 5. Haftada bulantılarım başladı 13. Haftada iki gün geçti gibi oldu. Şu an 15+1 im bulantılarım var. Bazen çoğalıyor bazen azalıyor bazen yokmuş gibi oluyor
minikerdeminannesi KumsAlyaa benimde 12. G Haftayı galiba geçmişti bir kaç gün korktum açıkçası ama baktım sonra yine devam etti 14 te bitti