KumsAlyaa Kızlar 9+2 bugün ama benim 4 gündür artık hiç midem bulanmıyor kusmuyorum normal mi acaba başına gelen var mı korktum biraz pazar günü acile gittim iyiydi ama bilmiyorum 7. Haftanın sonunda başlamıştı bulantı kusma bu kadar erken bitmesi normal mi sadece pazar günü acile gitmeden önce bir defa öğürdüm kusmadım bile sonra yine 2 gündür yok kusmuyorum endişelenmeli miyim bu bir sorun olduğunu gösterir mi fikirlerinize çok ihtiyacım var
Mrv135 KumsAlyaa Olabilir korkmayın. Birkaç gün sonra yeniden de başlayabilir ya da hiç başlamaz bilemeyiz. Her hamilelik kendine özgüdür.
zamaneannesi80 KumsAlyaa korkmayın belirtiler gidip gelebiliyor ara sıra.. ama kendinizi bu kadar strese sokmanız daha tehlikeli.. en iyisi bi dr a gidin yoksa içiniz rahatlamayacak
Sura857 KumsAlyaa annelik ne muazzam şey daha yeni öğrenmeye rağmen mideniz artık bulanmıyor ama rahatlayamıyorsunuz iyi olsun da bulansın diyorsunuz valla böyle bi duyguyu bende ilk defa yaşıyorum ama sıkıntı etme insan herşeye evhamlanıyor annelik bu galiba ❣️
Dilek-K0 KumsAlyaa ben 9+5 im benimki 5. Haftamda bitmişti canım olabiliyor bence o zamandan bu zamana sadece dun bulandı o da kahvaltıyı gec yaptık eşimle ondan diye düşünüyorum sıkma canını herkez bir olmuyor
Nsdpg Belirtilerin geçmedi çok normal kimisinde geçiyor 1 hafta sonra yeniden başlıyor içinizi ferah tutun 🌸
sevil42 Mide bulantısı herkeste farklı olabiliyor bazılarında hiç olmuyor benim bütün gebeliklerimde 6. haftada başlayıp 20. haftaya kadar sürdü o yüzden bende birden erken haftalarda kesilse endişelenirdim ama dediğim gibi herkesin bünyesi ve gebeliği tolerasyonu farklı bu haftalarda geçti ve bebeğinizde sıkıntı yoksa ne güzel
KumsAlyaa sevil42 2 gün önce kalp atışını duydum canım işte ama yine evhamlandım 2 gündür bulanmayınca ne bileyim
KumsAlyaa zamaneannesi80 2 günde bir acile gidiyorum canım zaten oradaki hemşireler de kızıyor sürekli gittiğim için ne yazık ki koskoca memlekette bir tane acil kadın doğum var saçma sapan
KumsAlyaa Sura857 Aynen kesinlikle öyle canım tek midem bulansın da o iyi olsun diyorum herşeyi göze alabilirim iyi olması için annelik çok başka bir duygu gerçekten
KumsAlyaa Dilek-K0 İşte öyle de canım kendime bunu anlatamıyorum bu evhamlarım bitmek bilmiyor tamam yok artık akışına bırakıcam diyorum dememle Kalıyor yine aynı noktaya geliyorum
Ftmnr_35 Dilek-K0 bugün bizim de 9+5 aynı gidiyoruz, biraz karnınız çıktı mı merak ediyorum. Herkes karnın çıkmış diyor bana. Kendi göbek bölgem de biraz yağlı, hayır kendi göbeğim diyorum hayır çıkmış diyor herkes 😌 sizin nasıl merak ettim
Dilek-K0 KumsAlyaa mide bulantı ilacı kullanıyormuydun canım gene de huzursuzsan doktoruna bir sor istersen için rahat etsin
KumsAlyaa Dilek-K0 Prilam yazdı doktor ama hiç kullanmadım kullanmak istemedim başlamadım hiç o yüzden doktor da devlet hastanesi olduğu için yok arıyorum odasını bir şey sormaya buraya gelmeniz lazım diyorlar yani soru sormaya da kalkıp burdan hastaneye gidicem devlet çok zor gerçekten yıllık izindeydi en son aradığımdada zaten haftaya gelecekti
Dilek-K0 KumsAlyaa anladım canım ben özele gidiyorum zamanında devlete de gittim ama hiç sormadım kafama takmadım dün baktık bebeğe 2.6 cm olmus ayına göre de gayet iyi dedi doktor kalbini de dinledik yani demek istediğim doktorun gelmesini bekle ama çok da sitres yapma kendine üzülme
KumsAlyaa Dilek-K0 Bekleyeceğim zaten canım başka şansım yok 16 eylülde gel demişti ama sanırım o kadar bekleyemeyeceğim ya birde acildeki doktor beni şüphelendirdi kalp atışını dinletti sonra baktı dedi 9 haftalık olduğuna emin misin dedim evet eminim sustu sonra dedim haftasıyla ilgili sorun mu var yok dedi anlamadım neden öyle dedi bu anlattığım olaydan 2 gün önce yine gitmiştim yine aynı doktor vardı ölçüm yaptı o zaman dedi tamam haftasıyla da uyumlu ama sonradan gittiğimde neden öyle dedi ben anlamadım ya
Dilek-K0 Ftmnr_35 evet çıktı canım pantolonlarımın penslerini açtım artık olmuyorlar göğüslerim de çok şişti bazıları da olmuyor südyenlerimin 😂
Ftmnr_35 KumsAlyaa benim de 9+5 hiç bulantı yaşamadım bende korkuyorum normal hayatım devam ediyor, korkuyorum. Halbuki kalp atışını duyduk 2 hafta sonra 2 li tarama testine gideceğiz ama korkuyorum inşallah bir sıkıntı yoktur ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız 🙏😍
KumsAlyaa Ftmnr_35 Hiç yaşamamışsın canım işte o yüzden ne güzel ben yaşadığım için kaybolunca korkuyor insan
Ftmnr_35 Dilek-K0 göğüslerime diyecek bir şey yok maşallah 😄😄 ama karnımın çıkması i bana erken gibi geldi 😄 demek ki çıkabiliyor 🙏🙏🌸