Edabykl Kizlae boğazım agriyo sicaktan hep dolaptaki soğuk şeyleri iciyorum sanirim ondan bu saatte bogaz agrim uyandirdi beni kalktim ihlamur kaynattim balla iciyorum yumusasin boğazım diye ama baska nasil gecer bu dahada artmadan 😑
Ezgi2727 Edabykl ılık suyun içine limon sıkın , bal karabiber zencefil karışımı önermişti doktorum birde ilerlememeli için
Pcoslubiranne Edabykl insallah sdece bogszla kalir benim ilk bogazla basladi sonr vucut agrisi kovit sndim test verdim negatif cikti. 1 haftadir da oksurugum var.Yatamiyorum asla 35 haftaligim dogumum her an olabilir. Karnim cok aciyor oksurmekten.
Edabykl Serapppp61 gunde 2 bardak kadar icilebiliyo diye biliyorum abartmadan cok agirdi ictim ama baska ne gecirir bilmem
Mercanmarin Pcoslubiranne Benim de geçen hafta aynen o şekil başladı kbb ye gittim bakteriyel enfenksiyon dedi 7 günlük antibiyotik kullandım çok şükür geçti sayılır baya baya sorunluydu bi anda oldu burnum boğazım hep akıyordu nefes alamıyordum.
Edabykl Pcoslubiranne Ben soğutucu kullanıyorum uyuyamiyorum gece soğuk estiriyo oda baya bide dolaptan cok soguk seyler ictim benimki buyuk ihtimal ondan