Randevu günümdü dün sabahtan hastaneye geldim nst ye girdim sancı yok.. ultrasona girdim hersey normal ama gununde gecmis dogurtalim seni dediler once bi cati muaynesi yapti. zaten 39 +4tee de yapmisti ama dedigim gibi sadece lekenlenme gelmisti . Neyse sonra 2. Kata cik ilac verilsin dogum.baslatilsin dediler. Dr ultrasona bakti yine alttan bakti ikin dedi ikindim sen cok guzel dogurursun baya iiyi ikiniyosun dedi😅 sonra vajinadan ucu beyaz ipli bi ilaç itekledi içeri saat tam 2 idi. 2 den 6 ya kadar onun sancisini cektim tabi o ordaykende serum nst serum nst hep bu sekilde ilerledi . Hic acilmam yoktu bu arada yukari ciktigimda geldi bakti 2 cm dedi sonra 4 5 cm oldu yavas ilerliyo acilman dediler surekli alttan gelen soktu elini giden soktu mahvettiler anliycaniz beni sonra lagman yaptilar icimi iyi bi temizledik bide kustum ustune😏 sonra saat 9 10 gibi bir sancilar basladi sanci geldikce duramiyordum ikinma hissi geliyo ama nasil hic bitmeyen dr geldi bagirinca cabuk ilerledi acilmasi hemen dogumhaneye dedi saat 11 15 di . Digum hanede baya bi bagirdim ikıntım karnima bastirtilar cok canim yandi ikinci digumum olmasina rahmen cok zor gecti kizlar erkk ondanmidir artik bilmem😑 11 bucukta dogdu oğlum 12 de de ben dikisten kalktım işte boyle . Bilmiyorum dr unuzla konusun bol bol dua edin suni sanci almayin kendi sancinizla dogurun insalah hepiniz . Oyle dua etimki dogum yaoanlara yapacaklara rabbim sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin hepinizinde🤲🏻🤲🏻