tugbaninmucizesi FatmaEren bebegin pozisyonuna bagli vedoktorun tecrübesine bagli canim benim doktorum 11.haftada soyledi 😊
Hazinem FatmaEren 15+1 oldum bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şuana kadar hep kesin değil ama kız dediler 16 haftayı doldurunca daha kesin olur mu ki ya
FatmaEren tugbaninmucizesi ayy çok heyecan yaptim ozel hastanelerin bir çoğu söylüyo diye biliyorum ama 14. Haftada söyler mi tereddütte kaldım 😊
Tugba92 FatmaEren benim doktorum zar zor döndürdü göstertti ☺️☺️ Özel de söylüyorlar zaten :) çikolata da önemli 😂☺️
FatmaEren Tugba92 çatlamak uzereyim 🤣🤣15 haftaya kadar dayanacagimi sanmıyorum 🤣bu hafta gitmeyi planlıyorum umarım gosterir😍🤣
Ayseport Ben 12 haftalıkken gittiğimde %80 kız dedii aslnda doktorlar anlıolar ama emin olmak için bekliolar sölemiolar
GldenRzgarAkta 14 haftada göstermesi lazım bebeğin. Tabi artık onun keyfine kalmış bacağını açarmı açmazmı yoksa utanıp size totosunumu döner bilemem. Benim kız 14 haftada gösterdi 😍😍
FatmaEren GldenRzgarAkta inşallah totosunu dönmezde bizde görürüz 😍biseyler almak istiyorum sabirsizlaniyorum🙈🙈
Lilbaby Hazinem doktorunuz iyiyse neden olmasın? 16. Haftada cinsiyet oluşumu bitmiş oluyor. Doğru teşhisle değişmez.
GldenRzgarAkta FatmaEren acele etmeyin daha çok erken alırsınız. Biz 26 haftalık olduk daha çorap bile almadım.