Elif-sedat 19 haftalık gebeyim kızlar ayak topugum ve elerim birden kızardı ve şişti kaşınıyo ama içten yanıyo böyle yaşıyan varöı neden olyo acba
heyzil06 Elif-sedat bir doktora görün gene de canım hiç duymadım daha önce ama umarım önemli bişey değildir
Centrum Elif-sedat benim oldu ve tüm vücudumu kapladı birden kabarıp kızarıp kasiniyodu gebeligimin 2 ayinda oldu şimdi 5 aylik hamileyim hiç unutmuyorum o acıyı çok çektim sabaha kadar uyumuyorumdum kasintidan acıdan ama ben tüp bebek hamilesiydim kullandığım ignelerin yan etkileriydi sanırım çok şükür igneler bitince artik ne kasinti ne kabardi vucudüm seninki de neyden oluştuğunu doktor söyler
Elif-sedat Meryy69 gece biraz sinirlendim baya elim ayagam titiredi ondan sonra uymak için gitmde birden avuç içlerim ayak topklarım yandı gidicem doktora şuan geçti ama inşlah bişey yoktur ya teşekkür cevap içinde canım
Bbhbhj Aynısını arkadaşım yaşadı bebekle alakalı sıkıntı oldu hemen hastaneye git ona da yatış verdiler bebeğin durumu iyiydi ama annenin vucütü kabullenmiyordu
Ayseseray25 Aynısı bendede oldu canım mantar ve egzamaya benziyor dedi doktorum krem verdi onu kullanıyorum kaşıntıyı kesti ama hala yara gibi duruyor 25 hafta olucam 2 ay oldu hala var doktoruna danış krem yazar büyük ihtimalle hamilelikte olabiliyormuş
Melteeeemm Elif-sedat tuzu mümkün olduğunca kesmen lazım vücut ödem biriktiriyor öyle olduğu zamanlarda soğuk suya tut ellerini ayaklarını kaşıntısını alıyor☺️